Siirt'te TOBB Atatürk Anadolu Lisesi Için Açilis Kurdelesi Kesildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Baskani M. Rifat Hisarciklioglu, Siirt TOBB Atatürk Anadolu Lisesi’nin açilis törenine katildi.

Siirt'te TOBB Atatürk Anadolu Lisesi Için Açilis Kurdelesi Kesildi
Siirt Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Güven Kuzu’nun ev sahipligindeki programa TOBB Baskani M. Rifat Hisarciklioglu, Yargitay Baskani Mehmet Akarca, 25. TBMM Baskani ve TOBB Uyum Yönetim Kurulu Baskani Cemil Çiçek, 22. ve 25. Dönem Nigde Milletvekili ve TOBB Kredi Garanti Fonu Baskani Erdogan Özegen, 23. Dönem Diyarbakir Milletvekili Kutbettin Arzu, Ankara Ticaret Odasi Baskani Gürsel Baran, Limak Yönetim Kurulu Baskani Nihat Özdemir ve protokol üyeleri katildi.

Protokol üyeleri ögrencilerle sohbet ederek kitap hediye etti.

Daha sonra protokol üyeleri Siirt Ticaret ve Sanayi Odasinda bir araya geldi.

Siirt TOBB Atatürk Anadolu Lisesinin Siirt’e hayirli olmasini dileyen Siirt Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Güven Kuzu, okulun yapiminda emegi geçen herkese tesekkür etti. Kuzu, “Bugün açilisini gerçeklestirdigimiz Odalar ve Borsalar Birligi Atatürk Anadolu Lisesinin ilimize hayirli olmasini diliyor. Ilimize böyle güzel bir eseri kazandiran TOBB Baskanimiza ve yönetimine tesekkür ediyorum. Ayrica ilimizde ve Odamiz bünyesinde Arabuluculuk ve Uyusmazlik Çözüm Merkezi‘nin kurulmasi için bizlere her konuda destek olan TOBB Baskanimiza ve TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyusmazlik Çözüm Merkezi Yönetim Kurulu Baskani Cemil Çiçek’e sahsim ve yönetim kurulum adina sükranlarimi arz ediyorum” dedi.

Yargitay Baskani Mehmet Akarca, bu iki önemli eserin Siirt’e kazandirilmasinda çok büyük emekleri olan TOBB Baskani M. Rifat Hisarciklioglu ve Siirt Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Güven Kuzu’ya tesekkür ettigini söyledi.



Siirt Ticaret ve Sanayi Odasinda açiklamada bulunan Rifat Hisarciklioglu ise, “Türkiye’nin otomobili, biz görevi üstlendikten sonra degerli kardeslerim sizlere müjdeyi vereyim Allah nasip verirse 29 Ekim’de tüm haklari bizim olan otomobil fabrikasinin açilisini yapacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA