Il Milli Egitim Müdürü Ekici Miniklerle Bir Araya Geldi

Denizli Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici, yeni egitim ögretim yilinin baslamasiyla birlikte okullarda ögrencilerle bulusmaya devam ediyor.

Il Milli Egitim Müdürü Ekici Miniklerle Bir Araya Geldi


2022-2023 egitim ögretim yilinin baslamasiyla ülke genelinde yaklasik 19 milyon ögrenci ve 1 milyon 200 bin ögretmen ders basi yapti. Okullarda egitim ögretim sürerken Denizli Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici ise kent genelinde bulunan okullarda ögrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Ekici, geçtigimiz egitim ögretim yili itibariyle her kademeden 19 özel egitim okulunda 829 ögrencinin egitim aldigini belirtti.



“Denizli’nin egitimde marka bir sehir oldugunu dile getiriyoruz”

Bakanligin egitim alanindaki yaptigi tüm yeniliklerin odaginda egitimde firsat esitligi oldugunu vurgulayan Müdür Ekici, “Özel çocuklarimiza ve ailelerine her zaman destek olmaya devam ediyoruz. Her firsatta Denizli’nin egitimde marka bir sehir oldugunu dile getiriyoruz. Bu iddiamizin en büyük göstergelerinden biri de ilimizde özel egitime verilen önemdir. Her engel türünde bir özel egitim okuluna sahibiz ve bu okullarimiz sahip olduklari donanim ve imkanlarla çevre illerden bile ögrenci kabul eder hale gelmis durumdalar. Geçtigimiz egitim ögretim yili itibariyle her kademeden 19 özel egitim okulumuzda 829 ögrencimiz egitim gördü. Özel egitim alaninda verdigimiz hizmetler ilimizde yalnizca bu okullarimiz çatisi altinda degil; ayrica kaynastirma egitimi alan ögrencilerimiz de var ve bu sayede akranlariyla birlikte egitim görmelerine de olanak saglamis oluyoruz. Özel çocuklarimizi hayata hazirlamak ve toplumda kendilerine yer edinebilmelerine destek olmak bizler için çok önemli. Okul öncesinden meslek okullarina kadar her kademe ve türde verilen özel egitimle ilimizde ögrencilerimize hizmet veriyoruz” dedi.



Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici özel egitim alaninda en yenilikçi yaklasimlarla egitim-ögretime devam eden Oktay İçel Özel Egitim Anaokulu dersliklerini gezerek, özel ögrencilerin gününe ortak oldu, onlarla birlikte faaliyetler yapti ve sohbet etti. Ayni zamanda ögrenci velileri ile bir araya gelen Müdür Ekici velilerle birlikte bir süre sohbet etti.
Kaynak: İHA