Aranan Uyusturucu Kaçakçisi Jandarmanin Operasyonu Ile Yakalandi

Hakkinda ‘Uyusturucu madde ticareti yapmak’ suçundan kesinlesmis hapis cezasi bulunan sahis jandarmanin operasyonu ile yakalandi.

Aranan Uyusturucu Kaçakçisi Jandarmanin Operasyonu Ile Yakalandi
Trabzon Il Jandarma Komutanligi asayis ve istihbarat birimlerinin aranan sahislarin yakalanmasi için yaptigi çalismalar sonucu hakkinda ‘Uyusturucu madde ticareti yapmak’ suçundan kesinlesmis hapis cezasi bulunan E. E. (26) isimli süphelinin Ortahisar ilçesi Sevimli mahallesinde akrabasina ait evde saklandigi tespit edildi. Il Jandarma Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü, Ortahisar Ilçe Jandarma Komutanligi ve JASAT dedektiflerinin evin çevresinde tedbir aldiktan sonra süpheli sahisin kapiyi açmamasi ve teslim olmamasi üzerine adli makamlardan alinan arama kararina istinaden süphelinin saklandigi eve operasyon düzenlendi.

Yapilan operasyonda E.E. isimli sahis yakalanarak gözaltina alinirken, saklandigi evde yapilan aramada bir adet tabanca, 8 adet tabanca fisegi, 1 adet kurusiki tabanca, 3 gram metanfetamin sentetik uyusturucu ve 1 adet uyusturucu kullanma aparati ele geçirildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.
Kaynak: İHA