Öldürülen Feray Sahin Ölümünün 5. Yil Dönümünde Mezari Basinda Anildi

İçel’de 19 Eylül 2017 tarihinde öldürülen üniversite son sinif ögrencisi Feray Sahin (23), ölümünün 5. yil dönümünde mezari basinda anildi.

Öldürülen Feray Sahin Ölümünün 5. Yil Dönümünde Mezari Basinda Anildi


5 yildir kizlarinin mezarina gelerek gözyasi döken aile, bu yil da kizlarini mezari basinda andi. Açiklamalarda bulunan Aysel Sahin, “Feray benim sirdasimdi, evimin gülü, çiçegiydi. Her seyini benimle paylasir, insanlari seven civil civil bir kizdi. Onun ölümü bizim hayatimizi alt üst etti. Sagligimiz bozuldu, huzurumuz kaçti. Ilaçlarla ayakta durabiliyoruz” dedi.



” Feray evimizin tek kiziydi, üniversite son sinifta okuyordu”

Acilarini bir kenara birakarak adalet pesinde kostuklarini ifade eden baba Gazeteci Bekir Sahin ise, “Kizimiz 19 Eylül 2017 tarihinde İçel’de o sirada polis olan Fatih Burak Aykul tarafindan katledildi. Feray evimizin tek kiziydi, üniversite son sinifta okuyordu. Suçsuz, savunmasiz, insanlari, hayati, dogayi, çocuklari seven, yardimsever, iyilik melegi, hayat dolu bir kizdi. Ama böyle güzel bir insani hayatimizda hiç görmedigimiz, tanimadigimiz, bizim ve kizimizin çevresinde hiç kimsenin tanimadigi katil bilerek katletti. Delillerin birçogunu yok etti, cinayetten sonra ellerini yikayarak iz kaybettirdi, deliller eksik toplandi. Bunlarin hiçbiri sorgulanmadi, sorusturulmadi. Adli tip raporu dikkate alinmadi. Hakkinda müebbet hapis cezasiyla dava açilan katil, 5 yil 3 ay gibi komik bir cezayla saliverildi.

Gencecik kizin katili sokakta geziyor. Dosyamiz 2019’un mart ayindan bu yana Yargitay’da bekliyor. Biz acimizi bir kenara biraktik, adalet pesinde kosuyoruz. Yani suçsuz savunmasiz gencecik bir kizi öldürmenin cezasi 5 yil 3 ay gibi bir ceza olamaz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA