Beylikdüzü'nde Korkunç Cinayet Açiklamasi Kizini Odaya Kilitledi, Karisini Ve Baldizini Öldürdü

Istanbul Beylikdüzü’nde bir kisi kizini odaya kilitleyip önce tartistigi baldizini ardindan ise karisini biçaklayarak öldürdü. Katil zanlisi cinayetin ardindan kizi ile son fotografini sosyal medya hesabindan “Kizimla son foto geldik be kizim” notuyla paylasti. Kan donduran paylasimdan sonra kizini tanidigi bir esnafa birakan zanli ortadan kayboldu.

Beylikdüzü'nde Korkunç Cinayet Açiklamasi Kizini Odaya Kilitledi, Karisini Ve Baldizini Öldürdü


Olay, 16.30 siralarinda Yakuplu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ferhat Boduroglu, kizini bir odaya kilitledikten sonra tartistigi baldizi Fatma Zehra Koyun’u yasadigi dubleks evin üst katinda defalarca biçakladi. Boduroglu daha sonra alt katta bulunan mutfakta esi Vildan Boduroglu’nu da biçaklayarak öldürdü. Çocugunu da alip evden ayrilan zanli cinayetin ardindan arkadasiyla bulusmaya giderken ihbar üzerine cinayetin islendigi eve çok sayida saglik ve polis ekibi sevk edildi. Eve giren saglik ekipleri 2 kardesin de olay yerinde hayatini kaybettigini belirledi. Polis ekipleri ise Boduroglu’nu yakalamak için çalisma baslatti. Iki kiz kardesin cenazesi cumhuriyet savcisinin incelemesinin ardindan Adli Tip Kurumu’na kaldirildi.

Kiziyla son kez vakit geçirmek için dolasan baba Boduroglu, çektigi fotografi sosyal medya hesabindan “Kizimla son foto geldik be kizim” notuyla paylasti. Öte yandan zanlinin kizini sosyal medyada paylastigi fotografin ardindan tanidigi bir esnafa biraktigi ögrenildi.
Kaynak: İHA