Akdagmadeni Belediyesi Ilçeye Yeni Park Kazandiriyor

Yozgat’in Akdagmadeni ilçesi Emek Mahallesi’ne çok amaçli, vatandaslarin rahatça dinlenebilecekleri, gençlerin ve çocuklarin eglenebilecekleri alanlarin bulundugu yeni bir park alani kazandirilmasi için çalismalar basladi.

Akdagmadeni Belediyesi Ilçeye Yeni Park Kazandiriyor
Emek Mahallesi’nde parkin yapilacagi 2 bin 500 metrekare alan Akdagmadeni Belediyesi tarafindan istimlak edilerek çalismalara baslandi. Projenin tamamlanmasinin ardindan park alaninda çocuk oyun alanlari, ailelerin vakit geçirebilecekleri kamelyalar ve otopark yer alacak.

Çalismalari yakindan takip eden Akdagmadeni Belediye Baskani Nezih Yalçin, “Vatandaslarimizin talepleri ve degerlendirmelerimiz sonucunda Emek Mahallemizin büyük bir eksikligi olan mahalle parkinin yapimi için yogun bir çalisma gerçeklestirdik. Öncelikle bölgede en uygun yeri tespit edip istimlak çalismasini tamamladik. Yapimina hizli bir sekilde devam ettigimiz ve ismini vatandaslarimizin huzurlu bir sekilde zaman geçirecegini düsündügümüz için ‘Huzur Park’ koydugumuz projemiz tamamlandiginda Emek Mahallesi’ne yakisir bir parki bölgede yasayan vatandaslarimizin ve çocuklarimizin hizmetine sunmus olacagiz. Gayret bizden, tevfik Mevla’dan, takdir hizmetlerin en güzeline layik Akdagmadeni halkindandir. Emek Mahallesi’ne hayirli olsun.” dedi.

Kaynak: İHA