Ünlü Modaci Cengiz Aktürk'ün Çiragan Sarayi'ndaki Defilesi Göz Kamastirdi

Ünlü Modaci Cengiz Aktürk tarafindan düzenlenen “Cengiz Aktürk SS23” defilesi göz kamastirdi. Muhtesem bir defile gerçeklestirdiklerini belirten Cengiz Aktürk, hedeflerinin bir dünya markasi haline gelmek oldugunu söyledi.

Ünlü Modaci Cengiz Aktürk'ün Çiragan Sarayi'ndaki Defilesi Göz Kamastirdi
Ünlü modaci Cengiz Aktürk tarafindan düzenlenen “Cengiz Aktürk SS23” defilesi dün aksam Çiragan Sarayi’nda gerçeklesti. Yenilikçilik direktörlügünü Cihan Nacar’in yaptigi kiyafetlerin sergilendigi defileye magazin dünyasindan önemli isimler ve çok sayida davetli katildi.

Isik gösterileri esliginde baslayan “Cengiz Aktürk SS23”, izleyenleri hayran birakti. Son derece ilgi çekici ve isil isil kiyafetlerin sergilendigi defilede, Tülin Sahin, Çagla Sikel gibi ünlü modeller de podyumda yürüdü.

“Isil isil bir koleksiyon”

Defilenin yenilikçilik direktörlügünü yapan Cihan Nacar, “Çok az önce bitti, çok heyecanliyim. Herkes çok mutlu görünüyor, demek ki dogru bir sey yaptik. Isil isil bir koleksiyon. Renksiz ama kendi içinde çok iddiali. Güçlü kadini temsil eden, bizim çok uzun zamandir özveriyle çalistigimiz bir koleksiyon oldu. Umarim herkes begenmistir” dedi.



“Insallah markamizi dünya markasi haline getirecegiz”

Hedeflerinin bir dünya markasi haline gelmek oldugunu söyleyen ünlü modaci Cengiz Aktürk, “Muhtesem bir defile oldu. Sevgili Cihan’a çok tesekkür ederim, eline emegine saglik. Insallah önümüzdeki sene burada kararlastiriyoruz, defilemizi Paris’te yapiyoruz. Insallah markamizi dünya markasi haline getirecegiz” diye konustu.



“Bu saray ne böyle bir dügün ne de böyle bir defile gördü”

Düzenlenen defilede podyuma çikan isimlerden biri olan Tülin Sahin, “Bence bu saray ne böyle bir dügün ne de böyle bir defile gördü. Cihan Nacar X Cengiz Aktürk, bu isbirligi bence muazzam. Cihan ilk defa böyle bir yenilikçilik direktörlük yapiyor. Cengiz Bey’in vizyonuyla Cihan’in yetenekleriyle ortaya saheser bir koleksiyon çikti” seklinde konustu.



“Cengiz Aktürk çok severek giydigim kiyafetlerin sahibi”

Defileye katilan ünlü isimlerden oyuncu Pinar Altug ise, “Cihan benim çok sevdigim bir arkadasim. Cengiz Aktürk de çok severek giydigim kiyafetlerin sahibi. Dolayisiyla böyle bir birlesimde, böyle bir isbirliginde bugün burada olmak benim için de çok güzel. Haftaya güzellik yarismasi var, ben de jüriyim ve Cihan’in elbisesini giyecegim. O yüzden daha da heyecanliyim. Bugün burada onun heyecaninda yaninda olmak istedim” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA