Pursaklar Belediye Baskani Çetin Açiklamasi 'Pursaklar Güzel Yapilara Kavusuyor'

Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, Pursaklar’in kalkinmasina, gelecegine ve gelisimine yatirim yapacak olan gayrimenkul ve insaat sektörü temsilcileriyle kahvalti programinda bir araya geldi.

Pursaklar Belediye Baskani Çetin Açiklamasi 'Pursaklar Güzel Yapilara Kavusuyor'


Ak Parti Ankara Milletvekili Emrullah Isler, Belediye Baskani Ertugrul Çetin ve Ak Parti Pursaklar Ilçe Baskani Servet Türkayik ile insaat sektörü temsilcileri ile kahvaltida bulustu. Pursaklar’in kalkinmasi için faaliyet yürüten yatirimcilarla bir araya gelen Baskan Ertugrul Çetin, gayrimenkul sektörünün durumu ve beklentileri hakkinda emlakçilar ve müteahhitlerle görüs alisverisinde bulundu.

‘‘Sektör temsilcilerimizi, Pursaklar için yatirim yapan, enerjisini bu kent için harcayan insanlar olarak görüyoruz’’

Emlakçilarin ve müteahhitlerin Pursaklar’in gelisiminde önemli bir rol oynadigini belirten Belediye Baskani Ertugrul Çetin ‘‘Ankara Milletvekilimiz Sayin Emrullah Isler ve Ak Parti Pursaklar Ilçe Baskanimiz Sayin Servet Türkayik ile bölgemizde faaliyet gösteren emlakçi ve müteahhitlerle kahvalti programinda bir araya geldik. Sektör temsilcilerimizi, Pursaklar için yatirim yapan, enerjisini bu kent için harcayan insanlar olarak görüyoruz. Ilçemize yapmis olduklari yatirimlarla Pursaklar daha güzel yapilara kavusurken, yeni is yerleriyle de vatandaslarimizin istihdamina katki saglaniyor. Ilçemiz için verimli bir görüsme gerçeklestirdik, tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA