KTO, A Sinifi Oda Akreditasyon Sertifikasi Aldi

Körfez Ticaret Odasi (KTO), 5 yildizli A Sinifi Oda Akreditasyon Sertifikasi aldi.

KTO, A Sinifi Oda Akreditasyon Sertifikasi Aldi
Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi Akreditasyon Kurulu tarafindan yürütülen Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi sertifika töreni, Ankara’da gerçeklestirildi.

TOBB Ikiz Kuleler Konferans Salonunda düzenlenen törene, Ticaret Bakan Yardimcisi Sezai Uçarmak, TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu ve akreditasyon sertifikasi almaya hak kazanan oda ve borsalarin temsilcileri katildi.

TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu burada yaptigi konusmada, söz konusu sertifikanin oda ve borsalarin verdigi hizmetin bir belgesi oldugunu söyledi.

Akreditasyon denetim sürecini basariyla tamamlayan 150 oda ve borsanin akreditasyon sertifikalarini alacagini ifade eden Hisarciklioglu, oda ve borsa temsilcilerinden bu belgelerini asmalarini rica etti. Hisarciklioglu, dünyanin bir degisim ve dönüsümden geçtigini belirterek, TOBB ve oda-borsa camiasi olarak bu degisim ve dönüsümün öncüsü olmak zorunda olduklarini kaydetti.

TOBB Ikiz Kuleleri’nde gerçeklesen sertifika törenine Körfez Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Recep Öztürk, KTO Meclis Baskani Güngör Ayhan, meclis üyeleri, komite üyeleri, kadin ve genç girisimciler kurulu üyeleri de katildi.

Baskan Öztürk "Akreditasyon sistemleri çok çalismayi, ekip olmayi gerektirir. Biz tüm KTO ailesi olarak hep birlikte çok çalistik. Tüm ekip arkadaslarimiz bu sertifikayi almayi hak etti. A sinifi akreditasyon sertifikamizla hizmet kalitemizi tescilledik. Tüm Oda organ üyelerimize ve çalisma arkadaslarimiza tesekkür ederiz" dedi.

Kaynak: İHA