Baskan Güder, Mesaiye Esnaf Ziyaretiyle Basladi

Sabah mesaiye esnaf gezisi ile baslayan Malatya’nin Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, sorun ve talepleri yerinde dinledi. Her zaman esnaflarla iç içe olan Baskan Güder, “Cazibesi her geçen gün artan ilçemizdeki degisim ve dönüsümü birlikte gerçeklestiriyoruz” dedi.

Baskan Güder, Mesaiye Esnaf Ziyaretiyle Basladi
Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, esnaf ve vatandaslarla bir araya gelmeye devam ediyor. Yogun geçen mesaiye ragmen esnaf ziyaretlerine ara vermeyen Baskan Güder, Inönü Caddesi’ndeki esnaflari gezerek, hayirli isler ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Sorun ve talepleri yerinde dinleyerek, kendisine iletilen sorunlarin çözümü için ilgili birim müdürlerine talimatlar veren Güder, alisveris için gelen vatandaslarla da sohbet etti. Genç, yasli herkesin ilgi gösterdigi Güder, ilçenin gelismesinde önemli rol oynayan esnaflarla yapilan istisarenin önemine vurgu yapti. Battalgazi’de hizmet çitasini yükseltmek için çalismalarina araliksiz devam edeceklerinin altini çizen Güder, her zaman esnaflarla iç içe olduklarini hatirlatarak, “Battalgazi Belediyesi olarak bir yandan sahada çalismalarimiz tüm hiziyla devam ederken, diger yandan da teskilatimiz ve meclis üyelerimiz ile birlikte esnaflarimizi ziyaret ediyoruz. Onlarla sohbet ediyoruz, varsa sorun ve taleplerini dinliyoruz. Bu tür ziyaretler bizim için çok önemli. Ziyaret ettigimiz her yerde büyük bir teveccühle karsilasiyoruz. Muhabbetleri ve güler yüzleriyle içimizi isitan tüm esnaflarimiza tesekkür ediyorum. Dünya 3 yildir ekonomik olarak sikintilar yasiyor. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde Türkiye, bu süreçten daha da güçlenerek çikiyor. Bu anlamda kendisine sükranlarimizi sunuyoruz. Tabii ki küçük sikintilar olabilir ama bu sikintilari da omuz omuza vererek birlik ve beraberlik içerisinde atlatmamiz gerekiyor. Bugün esnafimizi gezdik, ciddi bir sorunlari olmadiklarini bizlere ilettiler. Battalgazi Belediyesi olarak her zaman esnafimizin yanindayiz. Her zaman onlarin en büyük destekçisiyiz. Hizmetlerimizde esnafimizi ön planda tutuyoruz. Esnafimizin daha iyi is yapabilmesi, ticaretini gelistirebilmesi anlaminda bize düsen vazife ne ise sizlerle her zaman paylasmaya ve gereken çalismayi da yapmaya haziriz. Rabbim birlik ve beraberligimizi daim eylesin” dedi.

Güder’in esnaf ziyaretine AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci, belediye baskan yardimcilari ve Meclis üyeleri de katildi.

Kaynak: İHA