Beyoglu'nda Bir Garip Olay Açiklamasi Kaldirimda Hareketsiz Bekleyen Kadin Polisi Alarma Geçirdi

Beyoglu’nda kimligi belirlenemeyen yabanci uyruklu bir kadin, polisi harekete geçirdi. Saatlerce kaldirimda hareketsiz bekleyen ve konusmayan kadin, polis ekiplerinin tüm ikna çabalarina ragmen hiçbir tepki vermeyince kimligi belirlenmek üzere ilçe emniyet müdürlügüne götürüldü.

Beyoglu'nda Bir Garip Olay Açiklamasi Kaldirimda Hareketsiz Bekleyen Kadin Polisi Alarma Geçirdi


Beyoglu Camiikebir Mahallesi, Bahariye Caddesi üzerinde kaldirimda ayakta hareketsiz bekleyen yabanci uyruklu kadin, polis ekiplerini harekete geçirdi. Iddiaya göre, saat 15.00 siralarinda cadde üzerinde saga sola giden kadin, kaldirama geçerek hareketsiz beklemeye basladi.

Çevredeki esnafin yardim çabalarina cevap vermeyen kadin, hareketsiz kalmaya devam etti. Ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, saatlerce kadini ikna etmeye çalissa da basarili olamadi. Saglik ekiplerinin de yardimlarini reddeden kadin konusmama eylemini sürdürdü.

5 saat kaldirimda hareketsiz bekledi

Polis ekiplerinin tüm ikna çabalarina ragmen konusmayan kadin, yaklasik 5 saat kaldirimda bekledi. 5 saat kaldirimda bekleyen kadini polis ekipleri, kimligini belirlemek için ilçe emniyet müdürlügüne götürdü.

Görgü tanigi Mevlüt Bastas, “Bu hanimefendi saat 15.00 civarlarinda yolun karsisinda geçiyordu. Anormal davranislarda bulundugu için iki tane kadin polis arkadas geldi. Sordular. Yardima ihtiyacin var mi, diye. Yaklasik kirk bes dakika burada beklediler ikna etmek için ama kadin da ne çit var ne ses var. Polis arkadaslar gelmeden önce yolun karsisina geçip ilerliyordu. Esnaflar yemek ismarlamaya çalisti ama cevap vermedi. Üç bes saate yakindir burada yani. Yabanci uyruklu mu bilmiyorum. Kendisi de herhalde tramvaya maruz kalmis. Ama ben bence engelli vatandas da olabilir” diye konustu.

Kaynak: İHA