Vali Epcim; 'Sene Sonuna Kadar Asfaltsiz Köy Birakmayacagiz'

Bayburt Merkez Köylere Hizmet Götürme Birligi 2022 Yili Degerlendirme Toplantisi Vali Cüneyt Epcim baskanliginda gerçeklestirildi.

Vali Epcim; 'Sene Sonuna Kadar Asfaltsiz Köy Birakmayacagiz'
Toplantida Merkez ve ilçelere bagli köylerde gerçeklestirilmesi planlanan proje ödeneklerinin planlamasi ele alindi.

Toplantida konusan Vali Cüneyt Epcim, birçok köyün alt yapisinin tamamlandigini ve sene sonuna kadar tüm köylerin köy içi asfalta kavusacagini belirterek yaptigi açiklamada; “Köy altyapilarinda rekorlari kiracagimiz bir yilin içerisindeyiz, yeter ki etkin ve verimli bir sekilde kaynaklarimizi kullanalim. Köydes kaynaklarimiz, iç isleri bakanligimizin, iller bankasinin ve çevre sehircilik bakanligimizin çesitli destekleri bizlerle oldu. Bu sene Allah’in izniyle asfaltsiz köy birakmayacagiz ama ömür biter yol bitmez çalismalar devam edecek Özel idaremizin performansini artirarak çalismalarina devam etmesi çok önemli, yapilan hizmetlerin hayirli olmasini ve Bayburt insanimiza büyük katkilar saglamasini temenni ediyorum." diye konustu.

Valilik Toplanti Salonu’nda gerçeklestirilen toplantiya, Aydintepe Kaymakami Mehmet Arsoy, Demirözü Kaymakami Betül Büyükkiliç, Il Genel Meclis Baskani Bülent Yardimci ve ilgili kurum temsilcileri katildi.

Kaynak: İHA