Sincan Belediyesi Üniversite Adaylarina Rehberlik Destegi

Ankara Sincan Belediyesi Yüksekögretim Kurumlari Sinavinin ardindan üniversite için tercih yapan ögrencilere ücretsiz rehberlik hizmeti verdi. Sincan Millet Kiraathanelerinde açilan rehberlik servislerinde uzman egitmenler dogru tercihlerin yapilmasi için ögrencilere yardimci oldu.

Sincan Belediyesi Üniversite Adaylarina Rehberlik Destegi
Sincan Belediyesi, Sinavin ardindan gençlerin puanlari, basari siralamalari, üniversitelerin kontenjanlari, ilgi ve yetenekleri göz önüne alinarak, geleceklerini belirleyecek dogru adimi atmalari ve saglikli tercih yapmalari noktasinda ögrencilere destek verildi.

Sincan Belediyesi Millet Kiraathanelerinde kurulan ofislerde uzman egitmenlerden tercih danismanligi hizmeti alan ögrenciler duyduklari memnuniyeti dile getirdi.

Gençlere yönelik önemli projelere imza atan, onlarin sosyal ve egitim süreçlerine her daim destek olan Sincan Belediye Baskani Murat Ercan, “Egitim yolculugunun her adiminda ögrencilerimizle birlikte ilerlemeye gayret gösteriyoruz. Tercih sürecinde de uzman egitimcilerimiz rehberlik hizmeti verdi. Söz verdigimiz gibi her yolda siz gençlerimizin yaninda olmaya devam edecegiz“ açiklamasinda bulundu.
Kaynak: İHA