Sanatçi Derya Ulug; Ürgüp Konserini Klip Olarak Çekti

Nevsehir’in Ürgüp ilçesinde düzenlenen, dünyanin en havali festivali 3. Uluslararasi Kapadokya Ürgüp Balon Festivali tüm heyecani ile devam ediyor. Festival çerçevesinde bu gece sahne alan Derya Ulug, seslendirdigi birbirinden güzel sarkilari ile hayranlarina hareketli saatler yasatti.

Sanatçi Derya Ulug; Ürgüp Konserini Klip Olarak Çekti
Ürgüp Belediyesi tarafindan bu yil üçüncüsü düzenlenen Kapadokya Balon Festivali ‘Balonfest Ürgüp’ tüm heyecani ile devam ediyor. Cografi olusumlarinin yani sira tarihi ve kültürel degerleri ile dünya turizminin göz bebegi olan Masal Kent Ürgüp’de düzenlenen Balon Festivali’nde sahne alan sarkici Derya Ulug sarkilariyla binlerce katilimciya unutulmaz anlar yasatti.

‘Konserinde klip çekimi yapti’

“3. Kapadokya Ürgüp Balon festivali Balonfest” etkinlikleri çerçevesinde hayranlariyla bulusan Derya Ulug hayranlarina da bir sürpriz yapti.

Ürgüp’de sahne alan sanatçi Derya Ulug, Ürgüp konserini klip olarak çekeceklerini söyledi.

Ulug sahnede yaptigi açiklamada “Dünyada nadir rastlanacak büyülü bir güzellikteki bir yerde konser verdigimiz için çok heyecanliyiz. Her yer tablo gibi. Ayrica biz ilk kez bir konser klipi çekecegiz. Burada çekmek istedik. Bunun için çok heyecanliyiz. Ayrica sizin de desteginize, enerjinize, çok ihtiyacimizin oldugu bir gün. Ilerleyen dakikalarda ben anlatacagim” dedi.

Derya Ulug’un Ürgüp konseri ve Kapadokya gezisi, önümüzdeki günlerde klip olarak hayranlariyla bulusacak.
Kaynak: İHA