Kontrolünü Çikan Otomobil Aydinlatma Diregine Böyle Çarpti Açiklamasi 3 Yarali

Bursa’da seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, aydinlatma diregine çarpti. Araçta bulunan 3 kisi yaralanirken, çorba salonunun önündeki direk bir faciayi önledi. O anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Kontrolünü Çikan Otomobil Aydinlatma Diregine Böyle Çarpti Açiklamasi 3  Yarali
Olay, Merkez Yildirim Ilçesi Ankara Caddesi üzerinde yasandi. Edinilen bilgiye göre Miray Günes idaresindeki 16 BJT 56 plakali otomobil, Osmangazi’den Yildirima seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu çorba salonunun önünde bulunan aydinlatma diregine çarpti. Kaza sonucu aydinlatma diregi devrilirken, araç kullanilamaz hale geldi. Kazada, sürücü ile otomobilde bulunan Sevket Cirte ve Seda Çaliskan yaralandi. Çorba salonun önünde bulunan aydinlatma diregi ise muhtemel bir faciaya barikat oldu.

Is yerindeki çalisanlar ve müsterilerin yardimiyla araçtan çikarilan yaralilar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Bursa Yüksek Ihtisas Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Yaralilarin saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenilirken polis olayla ilgili tahkikat baslatti.
Kaynak: İHA