Istanbul'da Helikopter Destekli 'Yeditepe Huzur' Uygulamasi

Istanbul Il Emniyet Müdürlügü tarafindan helikopter destekli "Yeditepe Huzur" uygulamasi gerçeklestirildi. Fatih’te gerçeklestirilen uygulamada süpheli sahislarin kimlik sorgulari yapilirken, araçlar ise tek tek arandi.

Istanbul'da Helikopter Destekli 'Yeditepe Huzur' Uygulamasi


Istanbul Il Emniyet Müdürlügü tarafindan saat 21.30 siralarinda il genelinde helikopter destekli “Yeditepe Huzur Uygulamasi” yapildi. Uygulama, Beyoglu Taksim Meydani, Fatih Millet Caddesi ve Kadiköy basta olmak üzere belirlenen birçok noktada gerçeklestirildi.

Uygulamaya Özel Harekat polisleri, Asayis Sube Müdürlügü, ilçe emniyet müdürlükleri, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme, Havacilik ve Narkotik Suçlarla Mücadele subelerine bagli polisler ekipleri katildi.

Fatih Millet Caddesi’nde yapilan denetimde trafik ekipleri, sürücü ve araçlarin belgelerini inceledi. Asayis ekipleri de araçlari kontrol ederek, sürücü ve yolcularin üst aramasini gerçeklestirdi. Polis helikopterinin de destek verdigi uygulamada narkotik köpegi ‘Hanna’ araçlari didik didik aradi. Uygulamanin gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA