Korkuteli Altin Kiraz Yagli Güreslerinde Baspehlivan Okulu Oldu

32’nci Korkuteli Geleneksel Altin Kiraz Yagli Güreslerinde Baspehlivan Orhan Okulu oldu.

Korkuteli Altin Kiraz Yagli Güreslerinde Baspehlivan Okulu Oldu
32’nci Korkuteli Geleneksel Altin Kiraz Yagli Güresleri Korkuteli 100’üncü Yil Atatürk Stadi’nda gerçeklesti. Vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi güresleri, Antalya Vali Yardimcisi Yalçin Sezgin, Antalya Il Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Antalya Il Jandarma Komutani Tuggeneral Tarik Hekimoglu, Korkuteli Kaymakam Vekili Harun Kazez, Korkuteli Belediye Baskani Ömer Islek takip etti.

Güreslerin yari finalinde Orhan Okulu ile Kürsat Sevki Korkmaz, Ali Gürbüz ile Hasan Cengiz karsilasti. Okulu, yari finalde rakibi Korkmaz’i yenerek finale kalirken, Gürbüz ise Cengiz’i maglup ederek finale adini yazdirdi.

Final maçinda baspehlivanlik unvani için Orhan Okulu ile güresecek olan Ali Gürbüz ayagindaki enfeksiyondan dolayi finalde mücadele edemedi. 32’nci Korkuteli Geleneksel Altin Kiraz Yagli Güresleri’nde baspehlivanlik unvaninin sahibi rakibi Orhan Okulu oldu.

Baspehlivan Orhan Okulu’nun madalya ve altin kemerini ile Kürsat Sevki Korkmaz ve Hasan Cengiz’in madalya ve kupalarini MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Baskan, MHP Antalya il baskani Hilmi Durgun, Güres agasi Cavit Yaman, Korkuteli Belediye baskani Ömer Niyazi Islek, Korkuteli Kaymakam vekili ve Elmali Kaymakami Harun Kazez birlikte verdiler.
Kaynak: İHA