Turgutlu'da AK Parti'ye Yeni Katilim

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti’nin sadece oy oraniyla degil, üye sayisiyla da Türkiye’nin en büyük partisi olduguna dikkat çekti. Turgutlu’da 52 yeni üyenin AK Parti’ye katilim töreninde konusan Baybatur, “Üye sayilarimizi arttirarak, gönülleri fethederek yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Turgutlu'da AK Parti'ye Yeni Katilim
AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Turgutlu’ya çikarma yapti. AK Parti Turgutlu Ilçe Baskanliginin hazirladigi program çevresinde ilçeye giden Baybatur, ilk olarak partisinin ilçe baskanligi ve Bitlisliler Dernegi tarafindan düzenlenen kahvaltida, muhtarlar ve hemsehri derneklerinin temsilcileriyle bir araya geldi. Sicak bir sohbet ortaminin olustugu kahvaltida muhtarlari tek tek dinleyen Baybatur, gelen talep ve sorunlarin en kisa zamanda çözüleceginin sözünü verdi. Yaptigi kisa konusmada AK Parti Hükümeti olarak üzerlerine düseni fazlasiyla yaptiklarini dile getiren Baybatur, Turgutlu Belediyesi’nin de muhtarlarin taleplerine duyarsiz kalmayip problemleri çözmek için gayret etmesi gerektigine dikkat çekti. Yogun programinda Dereköy Camii Kur’an Kursu’na geçen Baybatur, burada hafiz adaylariyla keyifli vakit geçirirken, ögrencilere dondurma ve meyve suyu ikraminda bulundu. Selvilitepe Mahallesi Muhtari Sait Kaya’yla bir araya gelmesinin ardindan, semt pazarinda esnaf ve vatandaslarla sohbet edip, asure dagitan Baybatur, Sehit Piyade Onbasi Onur Karakaya’nin babasi Ibrahim Karakaya ve annesi Ümmü Karakaya’yi evlerinde ziyaret etti. Ardindan Gençlik ve Spor Bakanligi’na devri gerçeklesen Atatepe Spor Tesisleri’nde incelemelerde bulunan Baybatur, genç sporcularla sohbet ederek, futbol oynadi. AK Parti Selvilitepe Mahalle Baskanligi tarafindan organize edilen Üye Katilim Töreni’ne de katilan Baybatur, AK Parti’ye üye olan 52 kisinin üye formlarini imzaladi. Burada yaptigi konusmada Turgutlu ilçesinde çok bereketli bir gün geçirdiklerini belirten Baybatur, "AK Parti Turgutlu Ilçe Baskanligimiz tarafindan organize edilen programlarla, Selvilitepe Mahallesi’nde güzel bir çalisma gerçeklestirdik. Burada 52 vatandasimiz, genç, kadin ve büyüklerimizi partimize ilk defa üye yapiyoruz. AK Parti sadece oy oraniyla degil, üye sayisiyla da Türkiye’nin en büyük partisi. Üye sayilarimizi arttirarak, gönülleri fethederek insallah yolumuza devam ediyoruz. Hayirli mübarek olsun" dedi.

Turgutlu programini mahalle baskanlari ve sandik müsahitleri toplantisiyla sürdüren Baybatur, partililerle istisare de bulundu. AK Parti Turgutlu Teskilati’nin mahalle ve sandik baskanlarinin çok programli, sistemli ve disiplinli sekilde seçimlere hazirlandigini ifade eden Baybatur, "Insallah önümüzdeki seçimlerde muhalefet tarafindan yapilacak olan her türlü provokasyon ve manipülasyona karsi partililerimiz çok bilinçli. Nasip olursa baskanlarimiz sandiklara sahip çikarak haklarimizi kimseye yedirmeyecekler" diye konustu.

Turgutlu programinda Milletvekili Baybatur’a, AK Parti 22. Dönem Manisa Milletvekili Süleyman Turgut, AK Parti Il Baskan Yardimci Özkan Satilmis, AK Parti Turgutlu Ilçe Baskani Serkan Bas, AK Parti Turgutlu Kadin Kollari Baskani Nevin Bas, AK Parti Turgutlu Gençlik Kollari Baskani Hamza Coskun ve partili yöneticiler katildi.

Kaynak: İHA