TEKNOFEST Ziyaretçilerine Kamp Alani

Samsun Büyüksehir Belediyesi, TEKNOFEST hazirliklari kapsaminda il disindan gelecek ziyaretçiler için 300 çadirlik kamp alani olusturdu. Belediye, Dogupark Amfi Tiyatro alanini tahsis ederek gerekli tedbirleri aldi.

TEKNOFEST Ziyaretçilerine Kamp Alani
Havacilik, uzay ve teknolojide Türkiye’nin ilk yerli ve milli festivali TEKNOFEST’e ev sahipligi yapacak Samsun’da, Büyüksehir Belediyesinin hazirliklari gece gündüz sürüyor. 30 Agustos- 4 Eylül tarihleri arasinda festivalin düzenlenecegi Çarsamba Havalimani’ndaki altyapi yatirimlarini tamamlayan belediye, konaklamaya iliskin çalismalarini da sürdürüyor. 5 gün sürecek festivale, sehir ve ülke disindan yaklasik 2 milyon ziyaretçinin katilmasi bekleniyor.

Çadir kamp alani olusturuldu

Büyüksehir Belediyesi ayrica çadirda kalmak isteyen ziyaretçiler için ücretsiz kamp alani olusturdu. Belediye, rayli sistem Belediye Evleri Istasyonu ile konser alanina yakin olmasi için Dogu Park Amfi Tiyatro alanini seçen belediye, buradaki hazirliklarinda sona yaklasti.

Her türlü konfor düsünüldü

Misafirlerin konforu için her türlü ayrintiyi düsünen Büyüksehir Belediyesi, tiyatro alaninda bay- bayan dus, tuvalet ve temel gida ihtiyaci için kantin olusturuyor. Elektrik tesisatlarini bakimdan geçiren belediye, kamp süresince güvenligi zabita ekipleriyle saglayacak. Ayrica, Saglik Müdürlügü is birligi ile ambulans da bekletecek.

Basvurular internetten yapilacak

Çadir kampta ihtiyaç duyulacak tüm donanimi saglayan Büyüksehir Belediyesi, basvurulari almaya basladi.

Basvurular, internet üzerinden Samsun Mobil Uygulamasi’ndaki Çözüm Merkezi Formu doldurularak yapilacak.
Kaynak: İHA