Seçimlerde Oy Kullanmak Için Kaydinizi Kontrol Edin

DÜZCE – Düzce Ticaret ve Sanayi Odasi’ndan (DTSO) 2 Ekim tarihinde yapilmasi planlanan seçimlerde aday olacak olan veya oy kullanacak olan üyeler için vergi kayitlarini kontrol edin uyarasi geldi.

Seçimlerde Oy Kullanmak Için Kaydinizi Kontrol Edin
DTSO’dan üyeleri seçim uyarisi yapildi; Uyarida “Bilindigi üzere Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi ile Odalar ve Borsalar Kanunu geregince 2022 yili Ekim - Kasim aylari içerisinde tüm oda ve borsalarin organ seçimlerinin yapilmasi gerekmektedir. Bu itibarla 2 Ekim 2022 tarihinde yapilmasi planlanan organ seçimlerinde; üyelerimizin oy kullanabilmeleri, meslek komitelerine ve oda meclisine üye olarak seçilebilmeleri için vergi mükellefi olmalari ve durumlarinin faal olmasi sarti araniyor.

Üyelerimizin herhangi bir hak kaybina ugramamalari için Oda Sicili Müdürlügüne bizzat gelerek ya da Odanin www.duzcetso.org.tr/firma-sorgulama adresinden ticaret ve oda sicili numaralarini birlikte girerek vergi mükellefiyetine iliskin kayitlarini, mevcut durumlarini kontrol etmeye ve varsa bir farklilik düzeltmeye davet ediyoruz” denildi.
Kaynak: İHA