Sariyer'de Denizde Kaybolan Çocuk Için Acili Ailenin Umutlu Bekleyisi Sürüyor

Sariyer Kisirkaya Plaji’nda ogluyla girdigi denizde dalgalara kapilan baba, bogularak hayatini kaybetti. Oglunun da denizde kaybolmasi üzerine Jandarma SAK timleri arama ve kurtarma çalismasi baslatti. Sahilde umutlu bekleyisi sürdüren aile kameralara yansidi.

Sariyer'de Denizde Kaybolan Çocuk Için Acili Ailenin Umutlu Bekleyisi Sürüyor
Olay, dün saat 17.00 siralarinda Sariyer Kisirkaya Plaji’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Muzaffer Erbas, 12 yasindaki oglu Burak Erbas ile plaja gelerek yüzmeye basladi.

Baba ile oglu bir süre yüzdükten sonra dalgalara kapilarak “imdat” diye bagirdi. Sesleri duyan fark eden vatandaslar ve cankurtaranlar yardima kostu. Sudan çikarilan Muzaffer Erbas’in bogularak hayatini kaybettigi belirlenirken, oglu Burak Erbas ise yapilan tüm aramalara ragmen bulunamadi.

Jandarma ekipleri araliksiz çalismalarini sürdürüyor

Ihbar üzerine olay yerine gelen Sariyer Ilçe Jandarma Komutanligi ekipleri ve Istanbul Il Jandarma Komutanligi Sualti Arama ve Kurtarma Timleri (SAK) sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen ekipleri, dün aksam saatlerinden bu yana araliksiz arama ve kurtarma çalismasini sürdürüyor. Öte yandan Muzaffer Erbas’in cenazesi Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Sahilde bekleyen ailesinin umutlu bekleyisi ise sürerken, Sariyer Itfaiye Grup Amirligi ekipleri de olay yerinde çalisma baslatti.
Kaynak: İHA