Marmaris'te Binlerce Çocuk Hep Birlikte Sarkilar Söyleyip Doyasiya Eglendi

Marmaris Belediyesi’nin düzenledigi ‘Karamela Sepeti’ isimli müzikli gösteriyle çocuklar unutulmaz bir gece yasadi. Çocuk sarkilariyla taninan Onur Erol’un sahne aldigi gösteride Amfi Tiyatro’yu dolduran binlerce çocuk hep birlikte sarkilar söyledi.

Marmaris'te Binlerce Çocuk Hep Birlikte Sarkilar Söyleyip Doyasiya Eglendi


Marmaris Belediyesi, yaz tatilinin bitmesine az bir zaman kala çocuklara muhtesem bir armagan sundu. Çocuk sarkilari yazan, besteleyen ve söyleyen Onur Erol’un sahne aldigi Karamela Sepeti isimli müzikli gösteri, çocuklara ve ailelerine unutulmaz bir gece yasatti.

Marmaris Amfi Tiyatro’yu etkinligin saatler önceden dolduran çocuklarin heyecani ve mutlulugu Onur Erol’un sahneye çikmasiyla daha da büyüdü. Hep bir agizdan sarkilari söyleyip sözlere uygun hareketlerle de Onur Erol’a eslik eden çocuklar eglenmenin tadini çikardi. Eglenceli etkinlikte Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay da çocuklari yalniz birakmadi. Çocuklarin sevinci ve heyecani karsisinda mutlulugunu gizleyemeyen Oktay, alkislarla çocuklarin mutluluguna eslik etti. Marmaris’te önceliklerinin her zaman çocuklarin mutlulugu oldugunu söyleyen Baskan Oktay, “Onlarin yüzünü güldürmek, mutluluk vermek ve heyecanlarina ortak olmak en büyük görevimiz. Bu aksam da gördügümüz manzara inanilmaz. Böylesi bir kalabalikla hep birlikte eglenmenin keyfini yasiyoruz” dedi.

Kisa bir süre sonra okullarin açilacagini da hatirlatan Oktay, “Tüm ögrencilerimize egitim hayatlarinda basarilar diliyor, hepsini gözlerinden öpüyorum” diye konustu.

Yaklasik iki saat süren konserde çocuklar gönüllerince eglenirken büyükler de konserin tadini çikardi.
Kaynak: İHA