Kupalar 46. Kez Sampiyonlarin Elinde Havalandi

Sehitkamil Belediyesi tarafindan 30 Agustos Zafer Bayrami Kutlama etkinlikleri çerçevesinde organize edilen 46. Geleneksel Satranç Turnuvasi’nda kategorilerinde dereceye giren sporcular, kupalarini kaldirdilar. 4 farkli kategoride, 6 tur üzerinden gerçeklestirilen organizasyona satranç severler, büyük ilgi gösterdiler.

Kupalar 46. Kez Sampiyonlarin Elinde Havalandi
Satranç tahtasi üzerinde tatli bir rekabete sahne olan 46. Geleneksel 30 Agustos Zafer Bayrami Satranç Turnuvasi’nda müsabik olduklari yas grubunda ilk 6 dereceye giren sporcular, ödüllerini Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde düzenlenen törenle aldilar.

24 usta satranç sporcusunun madalya sevinci yasadigi törene, Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Gaziantep Gençlik ve Spor Müdürü V. Levent Demir, Sehitkamil Belediye Spor Kulüp Baskani H. Rahmi Açikkol ile çok sayida antrenör ve sporcu velisi katildilar.

“Basarilar büyük bir emek ve sabrin ürünü”

Ödül töreninde yaptigi konusmada elde edilen basarilarin büyük bir emek ve sabrin ürünü oldugu ifade eden Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, “46. kez düzenledigimiz Geleneksel Satranç Turnuvasi’na katilan ve dereceye giren tüm sporcularimizi kutluyorum. 30 Agustos Zafer Bayrami kutlama etkinlikleri çerçevesinde bu yil 5 farkli bransta spor müsabakalari düzenliyoruz. Turnuvalar ve senlikler, çocuklarimiz ve gençlerimizden büyük ilgi görüyor. Bu noktada desteklerini esirgemeyen kiymetli velilerimize tesekkür ediyorum. Elde edilen basarilar, büyük bir emek ve sabrin ürünü. Satranç tahtasi üzerinde hamleler yapilirken bir yandan da dostluklar pekisiyor. Organizasyonun düzenlenmesinde emegi geçen herkesi kutluyor, akilli hamlelerin sahibi sporcularimiza bundan sonraki süreçte katilacaklari turnuvalarda basarilar diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA