Köy Yasam Merkezi'nin Duvarlari Lise Ögrencileri Tarafindan Boyanarak Süslendi

Karabük merkez ilçeye bagli Ödemis köyünde Anadolu’ya Dönüs" projesi çerçevesinde "Köy Yasam Merkezi"ne dönüstürülecek olan atil durumdaki okul gönüllü lise ögrencileri tarafindan boyanarak süslendi.

Köy Yasam Merkezi'nin Duvarlari Lise Ögrencileri Tarafindan Boyanarak Süslendi
Milli Egitim Bakanligi ile Tarim ve Orman Bakanligi is birliginde yürütülen projeyle Karabük’ün Ödemis Köyü’nde kullanilmayan okulun Köy Yasam Merkezi dönüsümüne baslanildi. Köylülerin destegiyle onarilmaya baslanilan okula bir destek de Merkez Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Resim Ögretmeni Tugçe Cebecik Cengiz ve ögrencilerinden geldi. Ögrenciler ögretmenleri öncülügünde Ödemis Köy Yasam Merkezi’nin duvarlarini boyayarak süsledi.

Bu anlamli desteklerinden ötürü Il Millî Egitim Müdürü Nevzat Akbas, Resim Ögretmeni Cengiz ve ögrencileri tebrik ederek tesekkürlerini iletti.

Köy Yasam Merkezi’nin bakim, onarim ve çevre düzenlemesi çalismalarinin hizla devam ettigini belirten Akbas, “Köy muhtarimiz, köy halki, ögrencilerimiz ve ögretmenimiz büyük bir isbirligi içerisinde Köy Yasam Merkezimizi hazir hale getirebilmek için büyük bir özveri ve fedakârca çalismalarina devam ediyor. Bizler de süreci yakindan takip ediyoruz. Her sey yolunda ilerliyor. Proje ile ögrencilerimizin ve köy halkinin hizmetine sunulacak olan Köy Yasam Merkezimizin onarimi en kisa sürede tamamlanacaktir. Ilimize ve köyümüze simdiden hayirli olsun" dedi.

Kaynak: İHA