Konya'da Suç Makinesi Hirsiz Tutuklandi

Konya’da hirsizlik olaylarina karisan ve birçok suç kaydi bulunan sahis, kimligi polis tarafindan olay yeri kamera görüntülerinden tespit edilerek bir parkta müzik dinlerken yakalandi. Süpheli sevk edildigi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya'da Suç Makinesi Hirsiz Tutuklandi
Edinilen bilgiye göre, vatandaslarin bisiklet ve motosikletlerini çalan, is yerlerine dadanan hirsizin kimligini güvenlik kamera görüntülerinden tespit eden Konya Il Emniyet Müdürlügüne bagli Selçuklu Suç Önleme ve Sorusturma Büro Amirligi ekipleri, süphelinin, hirsizlik, uyusturucu madde bulundurma, tehdit, hakaret, kasten yaralama ve benzeri birçok suçtan kaydi bulunan ve son günlerde meydana gelen faili meçhul 5 adet hirsizlik olayinin süphelisi olan B.K. (21) oldugunu tespit etti. Polis ekiplerinin yaptigi detayli çalismalar neticesinde hirsizlik süphelisi, bir parkta müzik dinlerken yakalanarak gözaltina alindi. Yaptigi hirsizlik olaylari güvenlik kamera görüntülerinden tespit edilen süpheli, hirsizligi kendisinin yaptigini, çaldigi esyalari tanimadigi kisi ve kisilere sattigini itiraf etti. Ayrica sahsin daha önce de motosikleti çalinan magdur vatandaslar tarafindan sosyal medya platformlarindan paylasilan sahis oldugu anlasildi.

Gözaltina alinan sahis, emniyetteki islemlerinin ardindan sevk edildigi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA