Ibrahim Tatlises'in Yardimina Dargin Oldugu Oglu Kostu

Mugla Bodrum’da sabah saatlerinde kaza geçiren Ibrahim Tatlises’in yanina ilk gelen, aralari açik olan oglu Ahmet Tatlises oldu. Oldukça telasli görünen Ahmet Tatlises, kurtarma çalismalarini yakindan takip edip mahkemelik oldugu babasina yardimci olmak için kosturdu. Kazadan sonra hastaneye babasinin yanina giden Ahmet Tatlises’in babasinin basindan ayrilmadigi belirtildi.

Ibrahim Tatlises'in Yardimina Dargin Oldugu Oglu Kostu
Sabah saatlerinde Bodrum-Yalikavak yolunda trafik kazasi geçiren Ibrahim Tatlises, uzun ugraslar sonucu sikistigi araçtan kurtarildiktan sonra hastaneye kaldirildi. Hastanede ilk müdahalesi yapilan ve ayaginda iki kirik oldugu belirtilen Ibrahim Tatlises’i ünlüler de ziyaret etmeye basladi.

Ibrahim Tatlises’i hastanede Okan Kurt ile birlikte ziyaret eden Demet Akalin, Tatlises’in durumunun iyi oldugunu belirterek “Kendisi ile görüstüm. Saglik durumu iyi. Aksama çikar herhalde. Evlatlari yaninda” diye konustu.



“Aksama sahnedeyim”

Bu arada hastanedeki yataginda konusan Ibrahim Tatlises arayan soran herkese tesekkür ederek, aksama sahne alacagi Günay Restoran’a davet etti.
Kaynak: İHA