Erzurum'da 'Il Insan Haklari Istisare Toplantisi' Düzenlendi

Erzurum’da, kamu kurum ve kuruluslari ile STK’lar ve vatandaslarin katilimiyla "Il Insan Haklari Istisare Toplantisi" düzenlendi.

Erzurum'da 'Il Insan Haklari Istisare Toplantisi' Düzenlendi
Erzurum’da Il Insan Haklari Istisare Toplantisi Büyüksehir Belediyesi Ibrahim Erkal Kültür Merkezi’nde genis katilimla gerçeklestirildi.

Istisare toplantisina TIHEK Baskani Prof. Dr. Muharrem Kiliç, Av. Alisan Tiryaki, Dilek Ertürk, Harun Mertoglu ve Mehmet Emin Genç, Erzurum Valisi Okay Memis kurum yetkilileri ve STK baskanlari katildi.

Erzurum Valisi Okay Memis programda yaptigi konusmada, “Bizler vatandasa hizmet ve onlari memnun etmek için variz. Tüm vatandaslarimiza esit mesafedeyiz. Devletimiz bizlere bir takim imkânlar veriyorsa bunu kamu hizmetlerini vatandasimiza esit, adil ve etkin bir sekilde ulastirmak için veriyor” dedi.

TIHEK heyeti tarafindan kurum tanitimi sunumundan sonra insan haklari sorunlarini tartismak ve bilgi ve görüs alisverisinde bulunmak amaciyla program soru cevap seklinde devam etti. Görüsmelerde Erzurum’daki insan haklari konulari hakkinda STK’ lar görüs alisverisinde bulunulurken Mobbing’e dikkat çekildi.

“Alcan’dan Vali Memis’e mobbing tesekkürü”

Erzurum’da Il Insan Haklari Istisare Toplantisi Büyüksehir Belediyesi Ibrahim Erkal Kültür Merkezi’nde yapilan istisare toplantisinda; Mobbing ile Mücadele Dernegi Erzurum temsilci baskani Jale Hülya Alcan soru cevap bölümünde “Mobbing insan hakki ihlali oldugu için mobbing ile dernek olarak mücadele ettiklerini” belirterek mobbing magdur basvurularin çözümünde vermis oldugu destek sebebi ile Erzurum Valisi Okay Memis’e tesekkür etti.
Kaynak: İHA