ERÜ, Turuncu Bayrak Belgelerine Yenilerini Ekledi

Yüksekögretim Kurulu (YÖK) tarafindan, “2022 Engelsiz Üniversite Ödülleri” çerçevesinde mekânda erisim alaninda Erciyes Üniversitesi’nin (ERÜ) 7 birimine daha turuncu bayrak belgesi verildi.

ERÜ, Turuncu Bayrak Belgelerine Yenilerini Ekledi
Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalis, tarafindan Senato Salonu’nda mekânda erisim alaninda turuncu bayrak alan Egitim Fakültesi, Fen Fakültesi, Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi, Kütüphane Binasi, Mühendislik Fakültesi, Rektörlük Binasi ve Yabanci Diller Yüksek Okulu’na turuncu bayrak belgeleri takdim edildi.

Konu hakkinda açiklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalis, turuncu bayrak almaya hak kazanan fakülte dekanlari, birim amirleri ile akademik ve idari personele çalismalarindan dolayi tebrik ederek, tesekkür etti.

Rektör Çalis, “Erciyes Üniversitesi engelsiz kampüs alaninda çitasini yükseltmeye devam ediyor. 2018 yilindan bu yana toplamda bugün dekanlarimiza takdim ettigimiz 7 turuncu bayrak belgesi ile 13 birimimiz mekânda erisim alaninda turuncu bayrak almaya hak kazandi. Fakültelerimiz basta olmak üzere tüm birimlerimizin engelsiz ulasilabilir olabilmeleri için yönetim olarak her türlü destegi vermeye devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA