Cornwall Düsesi Camilla'nin Kuzeni Otelde Ölü Bulundu

Ingiltere’de Prens Charles’in esi Cornwall Düsesi Camilla’nin kuzeni Charles Villiers’in bir otel odasinda ölü bulundugu belirtildi.

Ingiltere’de Prens Charles’in esi Cornwall Düsesi Camilla Parker Bowles’un uzaktan kuzeni Charles Villiers’in geçtigimiz hafta Persembe günü baskent Londra’nin Marylebone bölgesindeki bir otel odasinda temizlik çalisani tarafindan ölü bulundugu bildirildi.

Ingiliz basini tarafindan yapilan haberlere göre, çekismeli bir bosanma süreci yasayan ve yakin zamanda iflas eden 59 yasindaki Villiers otel odasinda intihar etti.

Villiers’in geçtigimiz haftalarda bir arkadasinin evinde kaldigi daha sonra ise Yunanistan’daki baska bir arkadasinin yatina yerlestigi ögrenildi. Ancak arkadasinin Villiers’in akil sagligindan endise duydugu ve onu bir klinige gitmesi için ikna ettigi ifade edildi. Ülkeye dönen Villier’sin klinige gitmek yerine otele yerlestigi kaydedildi.

Charles Villiers ve 62 yasindaki esi Emma Villiers 2012 yilinda ayrilma karari almis, 2014 yilinda ise bosanma davasi açmisti. Ingiltere’de en uzun süren bosanma davalarindan biri olan dava sürecinde ikili, son 8 yilda 5 farkli mahkemede hakim karsisina çikmisti. Haziran ayinda temyiz mahkemesinde görülen davada yargiçlar, Villiers’in eski esine 10 bin sterlin nafaka ödemesine karar vermis ancak Villiers nafakaya ödeyecek mali gücü olmadigi konusunda israr etmisti.
Kaynak: İHA