Çamyuva'da Kapali Pazar Yeri Çalismalari

Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu’nun projeleri arasinda yer alan ‘’Her Mahalleye Bir Kapali Pazar Yeri’’ projelerinden biri olan Çamyuva kapali pazar yerindeki çalismalar devam ediyor.

Çamyuva'da Kapali Pazar Yeri Çalismalari
Çamyuva kapali Pazar yeri insasi hizla devam ederken, pazarin demir aksami da ortaya çikmaya basladi.

2 bin 262 metrekarelik alanda yer alacak olan kapali pazarda 5 tane sabit dükkan olacak ve 116 pazarci hizmet verecek. Kemer Belediye Baskan Vekili Mustafa Tiras, Baskan Yardimcilari Emin Gül ile Baki Yalin, belediye Çamyuva mahalle sorumlusu Özgür Sahin ile birlikte Çamyuva Kapali pazarinda yapimi devam eden çalismalari yerinde inceledi.

Hayitligöl mevkiinde su baskini yasanmayacak

Kemer Belediyesi, özellikle kis döneminde yogun yagislar sonrasi olusan sel görüntüleri ile vatandaslarin büyük bir sikinti içerisine girdigi Hayitligöl’de bu görüntülerin tekrar olusmamasi için çalismalarina devam ediyor. Ekipler, cadde üzerinde 480 metre U kanal, 45 metre kapali menfez, su toplama havuzu çalismalari yapiyor. Kemer Belediyesi hizla devam eden bu çalismalar ile her kis yasanan su baskinlarinin önüne geçmeyi hedefliyor. Baskan Vekili Mustafa Tiras ve beraberindekiler, Hayitligöl’de devam eden kanalet çalismalari ile bölgede devam eden yol ve kaldirim çalismalarinda da gelinen son durumu yerinde gördü ve belediye çalisanlari ile sohbet ettiler, bilgiler aldilar.

Kemer Belediye Baskan Vekili Mustafa Tiras, Çamyuva Mahallesinde devam eden çalismalari degerlendirirken, bölgede yogun bir sekilde çalismalar yürüttüklerini ve belirlenen zamanda da devam eden bu çalismalarin bitirilmesinin amaçlandigini söyledi.

Kaynak: İHA