Bayrampasa Belediyesi'nden Okullara Boya Destegi

Bayrampasa Belediyesi, 2022-2023 egitim ögretim yilinin baslamasina sayili günler kala okullarda yenileme çalismasi baslatti. Bayrampasa Belediye Baskani Atila Aydiner’in katilimi ile 35 ton boyanin dagitiminin ilk adimi Kocatepe Ilkokulu’nda atildi.

Bayrampasa Belediyesi'nden Okullara Boya Destegi


Bayrampasa Belediyesi tarafindan egitime destek çalismalari çerçevesinde ilçedeki okullarin fiziki kosullarini iyilestirmek için bugün Bayrampasa Kocatepe Ilkokulu’nda boya dagitim töreni yapildi. Bayrampasa Belediye Baskani Atila Aydiner, Bayrampasa Ilçe Milli Egitim Müdürü Suat Mamur, ögretmenler ve okul yönetiminin katilimiyla gerçeklestirilen törende 46 okula dagitilacak olan 35 ton boyanin dagitimina Kocatepe Ilkokulu’ndan baslandi.

Belediye baskani olarak okullarin her seyleri ile ilgilendigi söyleyen Bayrampasa Belediye Baskani Atila Aydiner, “Okullarin sadece boya yardimlari degil, her türlü yardimlarina kosuyoruz. Okullarda lavabolarindan, tuvaletlerinden, koridorlarindan, bahçe bakimlarindan, çatilarindan, yesillendirme dahil olmak üzere agaçlandirma üzere her türlü yardimi Bayrampasa Belediyesi olarak elimizden geldigi kadar yapiyoruz. Bundan sonrada yapmaya devam edecegiz. Bizim okullarimiz, bizim yavrularimiz çünkü okullarimizin durumu belli zaten okullarimiza milli egitim destek yapiyor ama yetmiyor bu destek, biz yerel yöneticiler olarak, bir belediye baskani olarak okullarimizin her seyi ile ilgileniyoruz. Bu çocuklarimizin sporda uluslararasi basarisi var. Futbol, basketbol, satranç, voleybol gibi turnuvalarda basarilar yakaliyorlar. Araç gereç, otobüs olmak üzere destek veriyoruz. Maddi ve manevi destek veriyoruz” dedi.

Kaynak: İHA