Baskan Erdogan, Üyeleriyle Bulusmayi Sürdürüyor

Denizli Ticaret Odasi (DTO) Baskani Ugur Erdogan, üyeleriyle bulusmayi sürdürerek sektörlerini ve islerini istisare etmeye devam ediyor.

Baskan Erdogan, Üyeleriyle Bulusmayi Sürdürüyor


DTO Yönetim Kurulu Baskani Ugur Erdogan, bu kez kara, hava, deniz yolu ile yolcu, yük, petrol, kargo tasimaciligi faaliyetleri ve kuryelik, depolama, antrepo, gümrük komisyonculugu ile müsavirlik vb. hizmet faaliyetleri çerçevesinde üyelerinin yer aldigi 4’üncü Meslek Komitesi ile, ayni is kolundaki üyelerini ziyaret etti. Baskan Erdogan’a ziyaretlerinde DTO Meclis Üyesi Murat Çetintas, DTO 4’üncü Meslek Komitesi Baskani Veli Cengiz ile komite üyeleri Hasan Saglam ve Adem Bolat’in yani sira DTO Genel Sekreteri Ali Riza Tekin de eslik etti.

Göreve geldikleri günden bu yana sürekli sahada olduklarini ve üyelerinin talepleri ile önerilerini dikkate aldiklarini söyleyen DTO Baskani Erdogan, “Üyelerimiz, bizlerin varlik sebebidir. Onlarin beklentilerini, önerileri ile isteklerini dinliyoruz ve not aliyoruz. Çözüm bizimle ilgiliyse hemen geregini yapiyoruz” dedi.



“Tasimacilik sektörümüzü, üyelerimizle istisare ettik”

Ziyaretleriyle ilgili bir degerlendirmede bulunan Baskan Erdogan, “Farkli sektörlerdeki üyelerimizi is yerlerinde ziyaret ederek sektörleri ile islerini konusuyoruz. Onlarin beklentileri ile öneri ve sikayetlerini dinliyoruz ve not aliyoruz. Çözüm bizimle ilgiliyse hemen geregini yapiyoruz. Sorun veya beklenti farkli bir merciinin alanina giriyorsa dan aldigimiz notlar orada kalmiyor; yetkili mercilerle iletisim kurup, çare ariyoruz. Oda faaliyetlerimizi de istisare ediyor, projelerimiz ile düsüncelerimizi paylasiyoruz. Üyelerimizin de fikirlerini ve tavsiyelerini aliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA