Basamak Yaz Okullarina Renkli Kapanis

Bayrakli Belediyesinin, Basamak çatisi altinda 8 branstaki yaz kurslari sölenle sona erdi. 4 haftalik egitim sonrasi ögrenciler, kapanis töreninde müzikli gösteriler ve danslarla hünerlerini sergileyerek ailelerini gururlandirdi.

Basamak Yaz Okullarina Renkli Kapanis
Bayrakli’da, her yil binlerce vatandasi kültür-sanat kurslarinda bir araya getiren Bayrakli Belediyesi, Basamak çatisi altinda topladigi yaz okullarina unutulmaz final yapti. 120 ögrencinin katildigi yaz okullari kapanis gösterisinde çocuklar; astronomi ve uzay, felsefe, dans, ritm, ekoloji, eglenceli Ingilizce, görsel sanatlar ve oyun içinde müzik kurslarinda ögrendiklerini sahnede sergiledi. Bayraklili çocuklar, müzikli dans gösterileri ve ritm performansiyla izleyenlerden tam not aldi. Postacilar, Ismet Inönü Kültür Merkezi’nde gerçeklesen etkinlikte aileler de, çocuklarini begeniyle izledi. Egitmenleri ve gösterileri ayakta alkislayan aileler, büyük senlige danslarla eslik etti.

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal da, “Çocuklarimizin hayatlarina olumlu anlamda dokunabilmek bizim için çok önemli. Onlarin yaz tatillerini verimli geçirmelerini, eglenirken ögrenmelerini amaçliyoruz. Bu çerçevesinde kurslarimiza önümüzdeki yillarda da devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA