Aydin'daki EYT'lilerden Baskan Özcan'a Destek Talebi

Emeklilikte Yasa Takilanlar(EYT) Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Aydin Il Baskani Erol Yeryaran ve ilçe temsilcileri Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan’i makaminda ziyaret ederek destek istedi.

Aydin'daki EYT'lilerden Baskan Özcan'a Destek Talebi
EYT Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi’nin Aydin ilindeki temsilcileri, Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan’i makaminda ziyaret etti.

Emeklilikte yasa takilanlar için ciddi bir çalisma yapildigini belirten Baskan Özcan, “Devletimiz büyüktür, güçlüdür. Türkiye Cumhuriyeti bu sitemin yükünü kaldirabilecek derecede güçlüdür. Türkiye bir Orta Afrika ülkesi degildir. Ben magduriyetlerin giderebilecegine inaniyorum. Devlet büyüklerimiz ve genel baskanlarimiz bu yönde ciddi çalismalar yapiyor. Insallah umuyorum ve diliyorum ki hiçbir vatandaslarimizin magdur olmadigi ve tüm magduriyetlerin de giderildigi bir sistemle bu sorun çözüme kavusur” ifadelerine yer verdi.

Misafirperverliklerinden dolayi Baskan Özcan’a tesekkür eden Yeryaran; “Baskanimiz bizleri çok güzel karsiladi, çok güzel destek verdi. Biz de hep birlikte daha iyi günlere gelecegimiz ve torunlarimiz için çiktigimiz bu yolda bizi yalniz birakmayanlarin yaninda olacagiz. Aydin’in dogu bölgesinde EYT’yi biraz daha kalkindirip sahlandirmak istiyoruz. Burada baskanimizin destekleriyle daha da güçlenecegiz” sözlerini kaydetti.

Kaynak: İHA