AK Parti'li Ünsal'dan Sanatçi Gülsen'e Imam Hatip Tepkisi

AK Parti Kirsehir Il Baskani Seher Ünsal, sanatçi Gülsen’e imam hatiplerle ilgili söyledigi sözlerle ilgili tepki gösterdi.

AK Parti'li Ünsal'dan Sanatçi Gülsen'e Imam Hatip Tepkisi


Ünsal, "Kendini sanatçi olarak nitelendiren birinin konserinde, imam hatipli kardeslerimizi itham ederek hakaret ve iftira içeren sözlerinden dolayi kiniyorum. Her zaman milli ve manevi degerlerimize sahip çikmak, iyiligi yaymak ve hayirli bir insan yetistirmek için kurulan Imam Hatip Okullarina ve mensuplarina hakaret edilmesi kabul edilemez" dedi.



Düsünce özgürlügü adi altinda hakaret edilemeyecegini aktaran Ünsal, açiklamasinda, "Milli ve manevi degerlerimize uymayan, toplumun iffet, haya ve ahlak perdesini parçalamayi hedefleyen, aileyi ve nesilleri bozmaya yönelik faaliyetlerin odagi haline gelen LGBT saçmaliginin savunuculugunu yapan sözde sanatçi Gülsen gibilerinin, bir kisiye ya da topluma, “düsünce özgürlügü” adi altinda hakaret etmesi, rencide ederek, nefret saçmasi ne sanatçiya ne de insanliga sigmayacak hareketlerdir. Türkiye artik büyüyen ve gelisen bir ülkedir. Bu çarpik zihniyet mazide kalmistir. Türkiye’yi ayristirmak isteyenler sunu iyi bilmelidir ki, 82 milyonun birlik ve beraberligi bu kadim ülkeyi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulastiracaktir. Imam hatip okullari, hem mesleki egitim veren hem de ögrencileri yüksekögretime hazirlayan, hem dini hem de dünyayi ögreten nadide kurumlarimizdandir. 20 yilda 100 yillik Cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetlerine vesile olan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in bir Imam hatipli oldugu unutmamali. Suan Imam Hatip Okullarimizda okuyan gençlerimiz basta olmak üzere tüm imam hatipli kardeslerimize yapilan bu hakareti siddetle kiniyorum." ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA