Kocasinin Öldürüp Topraga Gömdügü Kadinin Cesedini 'Baron' Buldu

Ankara’da tartistigi kocasi tarafindan basina çekiçle vurularak öldürülen kadinin topraga gömülü cesedini ‘Baron’ isimli köpek buldu.

Kocasinin Öldürüp Topraga Gömdügü Kadinin Cesedini 'Baron' Buldu
Iddialara göre, Gölbasi ilçesine bagli Incek Mahallesi’ndeki bir evde geçici olarak ikamet eden Aysen Çöl ile esi D.Ç. tartismaya basladi.

Kisa sürede alevlenen tartismada D.Ç., evde bulunan çekiçle esinin kafasina defalarca vurdu. Kafatasi kirilan ve kanlar içerisinde kalan talihsiz kadin hayatini kaybetti. Esinin cansiz bedenini alüminyum folyoya sardiktan sonra evin bahçesine gömen cani koca, çevresindekilere esinin kendisini terk ettigi yalanini söyleyerek kayiplara karisti.

Olayin yasandigi ev D.Ç.’nin ayrilmasi sonrasi bir emlak firmasi tarafindan satin alindi. Durumdan habersiz olan firma sahibi, ‘Baron’ ismini verdikleri köpegi bekçilik etmesi için evin bahçesinde birakti. Bahçe düzenlemesi için eve tekrar ugrayan firma sahipleri, Baron’un bahçede topragi estigini gördü. Çukura dogru yaklastikça agir bir koku duyan firma sahipleri, Aysen Çöl’ün yaklasik 1,5 ay önce gömülmüs cesedi ile karsilasti. Durumun bildirilmesi üzerine Aysen Çöl’ün cansiz bedeni çukurdan çikarilarak otopsi için Adli Tip Kurumuna götürüldü. Kan donduran cinayeti isleyen cani koca ise polis ekipleri tarafindan kisa sürede yakalanarak gözaltina alindi.
Kaynak: İHA