Baskan Aygün, Vatandasin Derdini Dinledi

Yenikent Mahallesi’nde vatandaslar ile bir araya gelen Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, "Vatandaslarimizin talep ve önerileri dogrultusunda çalismalarimiza devam ediyoruz" dedi.

Baskan Aygün, Vatandasin Derdini Dinledi
Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, Yeniket Mahallesi Sistem Sitesi’ndeki vatandaslar ile bir araya geldi. Vatandaslarin derdini dinleyen Baskan Aygün, Derince’ye kazandirilan ve yapimi devam eden projelerle ilgili bilgilendirmede bulundu. Aygün’e, meclis üyeleri Yasin Kayi ve Kenan Yalçin ile AK Parti Ilçe Teskilati mensuplari ve Site Baskani Nazim Avci eslik etti. Baskan Aygün, "Vatandaslarimizin talep ve önerileri dogrultusunda çalismalarimizi sürdürüyoruz" dedi.



"Çocuklarimiz ve gençlerimiz için spor ve egitim alanlari olusturduk"

Yapilan projeler hakkinda konusan Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, "Milletimizin güvencesi olan çocuklarimiz ve gençlerimiz için spor ve egitim alanlari olusturduk. Ilk olarak Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’ni hayata geçirdik. Daha sonra sirasiyla Fatih Sultan Gençlik ve Spor Merkezi, Bahattin Çelik Spor Kompleksi, Sirripasa Gençlik ve Spor Merkezi ve 16 noktada spor sahalari insa ettik. Bunlarin yaninda kentsel dönüsüm çalismalarimiz devam ediyor. Yenikent Mahallemizde yer alan Araptepe’de Kentsel Yenileme Projemiz tamamlandi. Deniz Mahallemizde de kentsel dönüsüm için hazirliklarimiz devam ediyor" dedi.



"Yakin zaman içerisinde bu çalismamizi da Allah’in izniyle halkimizin hizmetine sunacagiz"

Ishakçilar’da yapilan çalismalarla ilgili de açiklamalarda bulunan Baskan Aygün, "Ishakçilar’da Tarimsal Kalkinma Tesislerimizi insa ettik. Bununla beraber Tahtali Göleti Doga Park projemizin ilk iki etabindan sonra üçüncü etabinda da çalismalarimizi sürdürüyoruz. Yakin zaman içerisinde bu çalismamizi da Allah’in izniyle halkimizin hizmetine sunacagiz. Bunlarin yaninda Millet Kiraathanesi, Sokak Hayvanlari Rehabilitasyon Merkezi, Yeniket Kapali Pazar ve Kültür Merkezi gibi projelerimizi de hizmete açmistik. Ayrica Modern Hayvan Satis Yeri ve Kesim Alani projemizi de insa ederek ilçemizin hizmetine sunacagiz" diye konustu.

Kaynak: İHA