Anne Babalari Tarlada Çocuklar Konuralp Antik Kentte

DÜZCE – Dogu ve Güneydogu Anadolu illerinden findik toplamak için Düzce’ye gelen anne babalar tarlada findik toplarken, çocuklari Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, Bati Karadeniz’in Efes’i olarak adlandirilan Prusias ad Hypium Antik Kenti’ni gezdirdi.

Anne Babalari Tarlada Çocuklar Konuralp Antik Kentte
Düzce’nin Konuralp Bölgesinde bulunan ve Bati Karadeniz’in Efes’i olarak adlandirilan Prusias ad Hypium Antik Kenti’nde bir yanda kazi çalismalari devam ederken bir yandan da ziyaretler devam ediyor.

Dogu ve Güneydogu Anadolu illerinden findik toplamak için Düzce’ye gelen büyükler findik toplarken Mevsimlik Tarimda Çocuk Isçiliginin Önlenmesi Projesi dahilinde çocuklara yönelik çesitli etkinlikler yapiliyor.

Baskan amca gezdirdi

Anne ve babalar findik bahçesinde findik toplarken çocuklari ise Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, Prusias ad Hypium Antik Kenti’ni gezdirdi ve burasi hakkinda bilgiler verdi.

Özlü “Düzce’mizin bereketli topraklarinda findik hasadi baslarken ‘Mevsimlik Tarimda Çocuk Isçiliginin Önlenmesi Projesi’ dahilinde sehrimize gelen isçilerimizin çocuklarini Antik Kent’te agirladik” dedi.

Kaynak: İHA