Sehzadeler Belediyesinin Yaz Okuluyla Yüzmeyi Ögrendiler

Sehzadeler Belediyesi’nin, yaz spor okullari içerisinde düzenledigi yüzme kurslarinda bir ay boyunca egitim alarak, kursu basariyla tamamlayan ögrencilere sertifikalari törenle verildi.

Sehzadeler Belediyesinin Yaz Okuluyla Yüzmeyi Ögrendiler
Sehzadeler Belediyesi’nin ögrencilerin yaz tatillerini verimli bir sekilde geçirmeleri için açtigi yaz spor okullari içinde düzenledigi yüzme kursunda sertifika heyecani yasandi. Bir aylik kurs sürecini tamamlayan ögrencilere Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, Sehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Dernegi Baskani Akif Özer, kulüp yöneticileri ve Belediye Baskan Yardimcisi Ahmet Songüler’in de katilimiyla sertifikalari verildi.

Törende konusan Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, "Yaz döneminde kardeslerimizin vakitlerini en güzel sekilde degerlendirebilmeleri için çesitli kurslar ve Yaz Spor Okullari açtik. Sehzadeler Belediyesi olarak; yüzme, futbol, muaythai, wuschu, okçuluk, cimnastik gibi branslarda yaz spor okullari açtik. Ayrica egitimle ilgili olarak da Elif-Ba ve Kur’an-i Kerim okuma, Ingilizce, Almanca, matematik, tarih, fen bilgisi, Türkçe, din kültürü ve resim gibi kurslar düzenledik. Bu kurslarimiza gelen toplamda 1300 ögrencimize yardimci olmaya çalistik. Yüzme kursumuza 188 ögrenci kardesimiz katildi.

6 ile 14 yaslari arasindaki çocuklarimiz, sali-çarsamba-persembe günleri 5 hocamiz esliginde yüzme egitimleri aldi. Bugün 1 aylik kurslarimiza katilan ögrencilerimize sertifikalarini törenle veriyoruz. 1 aylik kurslarimiza katilan 90 ögrenci kardesimiz egitimlerini tamamlamis oldu. 2,5 aylik kurslarimiza katilan ögrenci kardeslerimiz ise 1 Eylül’e kadar kurslara devam edecekler. Ögrenci kardeslerimiz aldiklari egitimlerle balik gibi yüzmeyi ögrendiler. Hepsini tebrik ediyorum. Kurslarda emegi geçen mesai arkadaslarima, Sehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Dernegi Baskani Akif Özer ve kulüp yöneticilerine, egitimleri veren hocalarimiza tesekkür ediyorum. Hayirli olmasini diliyorum." seklinde konustu.

Konusmalarin ardindan kursu basariyla bitiren ögrencilere sertifikalari verildi.

Kaynak: İHA