Red Bull Dance Your Style, Antalya Elemesiyle Basliyor

Hip hop, popping, house gibi tüm sokak dansi türlerini bünyesinde barindiran dans yarismasi Red Bull Dance Your Style Türkiye Finali, 10 Eylül’de Ankara’da gerçeklestirilecek. Kazanani izleyicilerin belirleyecegi final öncesinde ise elemeler 21 Agustos tarihinde Antalya’da baslayacak.

Red Bull Dance Your Style, Antalya Elemesiyle Basliyor


Hip hop, popping, house gibi tüm sokak dansi türlerini bünyesinde barindiran dans yarismasi Red Bull Dance Your Style Türkiye Finali, 10 Eylül’de Ankara’da gerçeklestirilecek. Dans pistlerini yeniden yeteneklerle bulusturmaya hazirlanan Red Bull Dance Your Style yarismasi, bu yil fotograf ve video paylasim platformu üzerinden toplanan basvurularin ardindan elemelerle devam edecek. Dansçilarin hip hop, popping, house dance gibi sokak dansi stillerinde hünerlerini sergileyecegi yarismanin ilk elemesi ise 21 Agustos Pazar günü Antalya’da Sahil Antalya Olbia Meydani’nda 20:00’de gerçeklestirilecek.

Kadin ve erkek dansçilarin birlikte yarisacagi Red Bull Dance Your Style finalide en iyi olan isim Güney Afrika’da düzenlenecek Red Bull Dance Your Style 2022 Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil edecek. Elemelerde deneyimli jürinin oylarinin yarismacilarin en iyilerini finale tasiyacagi yarismada, finalde ise seyircinin oylari kazanani belirleyecek.
Kaynak: İHA