Pegasus Hava Yollari Pazarlama Ve E-Ticaret Direktörü Ahmet Bagdat Oldu

2017 yilindan bu yana Pegasus Hava Yollari’nda görev yapan Dijital Kanal Yönetimi ve Büyüme Pazarlamasi Grup Müdürü Ahmet Bagdat, Pazarlama ve E-ticaret Direktörü olarak atandi.

Pegasus Hava Yollari Pazarlama Ve E-Ticaret Direktörü Ahmet Bagdat Oldu


2017 yilindan bu yana Pegasus Hava Yollari’nda görev yapan Dijital Kanal Yönetimi ve Büyüme Pazarlamasi Grup Müdürü Ahmet Bagdat, sirketin yeni Pazarlama ve E-ticaret Direktörü olarak atandi. Bagdat; Pegasus Hava Yollari’nin marka yönetimi, e-ticaret ve dijital kanallarin yönetimi, veri analitigi, katma degerli ürün gelistirme ve yönetimi, sadakat yönetimi ve misafir deneyimi fonksiyonlarindan sorumlu olarak pazarlama stratejisinin gelistirilmesine ve uygulanmasina liderlik edecek.

Endüstri Mühendisligi mezunu olan Ahmet Bagdat, 2011 yilinda UCLA (University of California - Los Angeles) Anderson School of Management’ta MBA yapti. Kariyerine 2000 yilinda bankacilik sektöründe MT olarak basladi.

Ardindan sirasiyla turizm sektöründe Yönetim Bilisim Sistemleri Uzmani, havacilik sektöründe Pazarlama Uzmani ve bankacilik sektöründe Is Çözümleri Müdür Yardimcisi olarak çalisti. 2006 yilinda telekom sektörüne geçis yaparak Katma Degerli Servisler ve Ürün Pazarlama Yöneticiligi, Kurumsal Teklif ve Çözüm Gelistirme Müdürlügü ve Kurumsal Mobil Ses ve Data Pazarlama Müdürlügü görevlerini üstlendi. 2017 yilinda Pegasus Hava Yollari’na Ürün Gelistirme ve Pazarlama Müdürü olarak geçis yapti. Son 1,5 yildir Dijital Kanal Yönetimi ve Büyüme Pazarlama Grup Müdürü olan Ahmet Bagdat, Pazarlama ve E-ticaret Direktörlügü görevine 15 Agustos 2022 itibariyla basladi.

Kaynak: İHA