Okan Üniversitesi Yüzde 92'Lik Doluluk Orani Yakaladi

Okan Üniversitesi tercih sonuçlarina göre yüzde 92’lik doluluk orani yakaladi.

Okan Üniversitesi Yüzde 92'Lik Doluluk Orani Yakaladi
Okan Üniversitesi Aday Iliskileri Müdürlügüne bagli Dogu ve Güneydogu Anadolu Bölge Temsilcisi Sevda Aktan, 2022 tercih döneminin kendileri için çok verimli geçtigini söyledi.

Üniversitelerinin yüzde 92’lik bir doluluk orani yakalamasindan dolayi gururlu olduklarini kaydeden Aktan, talepler dogrultusunda yogun bir tercih dönemi geçirdiklerini ve emeklerinin karsiligini aldiklarini ifade etti.

Veliler, ögrenciler ve rehber hocalarla bire bir görüsmeler gerçeklestirip ögrencilerin istedikleri bölümleri yazmalarina yardimci olduklarini vurgulayan Aktan, "Diyarbakir, Elazig, Urfa, Mardin, Batman, Van, Siirt, Hakkari, Sirnak, Adiyaman, Bitlis, Bingöl, Tunceli’de bire bir görüsmeler gerçeklestirdik. Bu görüsmelerde ögrencilerin talepleri dogrultusunda tercihler yapildi. 2022 tercih dönüsümü yüzde 92, bu doluluk oranindan dolayi hem mutlu hem de gururluyuz. Yeni ögrencilerimize Okanlilarin dünyasina hos geldiniz diyoruz. Ögrencilerimizi karsiliksiz ve kesintisiz burs imkanlariyla tam 160 bin metrekarelik alana kurulu kampüsümüzle, barinma ve sosyal alanlarimizla, sehir karmasasindan uzak büyük kampüsümüzle gelecege hazirliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA