'Neseli Orman' Kisla Parkinda Çocuklarla Bulustu

Turbo, Uzun Kulak, Pati ve Inek isimli karakterlerin Neseli Orman’da yasadiklari eglenceli macerayi fabl türünde anlatan tiyatro gösterisine her yastan çocuklar ve veliler yogun ilgi gösterdiler. Gösteriyi keyifle izleyen çocuklar oyun sirasinda çalan birbirinden hareketli sarkilarla da bol bol dans ederek gönüllerince eglendiler. Tiyatro gösterimi boyunca izleyicilere Mentese Belediyesi ikram araci ile meyve suyu ve kek ikram edildi.

'Neseli Orman' Kisla Parkinda Çocuklarla Bulustu
Mentese Belediye Baskani Bahattin Gümüs yaz tatili sürecinde çocuklarin tiyatro sanatini deneyimlemesi ve eglenceli vakit geçirmeleri için tiyatro gösterileri sahnelediklerini ifade ederek, “Belediye Tiyatromuz tarafindan yaz oyunlari çerçevesinde hazirlanan Neseli Orman isimli tiyatromuzu farkli mahallelerimizde sahneleyerek çocuklarimizla bulusturuyoruz. Çocuklarimizin sanatin önemli bir kolu olan tiyatro ile tanismasi ve bu sanati eglenerek ögrenmelerini amaçliyoruz. Her bölgemizde tiyatromuza yogun bir ilgi var ve bu bizi çok memnun ediyor. Oyunumuzu farkli mahallelerimizde sahnelemeye devam edecegiz” dedi.

‘Neseli Orman’ adli müzikli çocuk tiyatrosu; 23 Agustos Çarsamba Mugla Müzesi Önünde, 1 Eylül Persembe Akçaova pazar yerinde, 7 Eylül Çarsamba Nâzim Hikmet Parki’nda çocuklarla bulusacak.
Kaynak: İHA