Muratpasa'da Ögrencilere Bir Spor Salonu Daha

Muratpasa Belediyesi, Kiziltoprak Mahallesi’nde bulunan Metin-Nuran Çakallikli Anadolu Lisesi’nin bahçesine insaatina devam ettigi spor salonu, yeni egitim ve ögretim yiliyla birlikte açilacak.

Muratpasa'da Ögrencilere Bir Spor Salonu Daha
Antalya’da Muratpasa Belediyesi, Dilsad Refizade Ilkögretim Okulu, Güzeloba Ilkögretim Okulu, Ermenek Ortaokulu, Namik Kemal Ortaokulu ve 75’inci Yil Cumhuriyet Anadolu Lisesi bahçelerine insa ettigi spor salonlarina bir yenisini Metin-Nuran Çakallikli Anadolu Lisesi’nde ekliyor.

Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlügü’nce insaati yapilan spor salonunda zemin beton islemleri devam ederken çalismalarinin yeni egitim ve ögretim yilinin baslayacagi eylül ayinda bitirilmesi hedefleniyor. Spor salonunun ders saatlerinde ögrenciler arta kalan zamanda ise mahalle sakinleri kullanabilecek.

Belediye Baskani Ümit Uysal, Milli Egitim Müdürlügü’yle imzaladiklari protokol çerçevesinde Muratpasa’da bugüne kadar 5 okulun bahçesine spor salonunu insa ettiklerini söyledi.

Metin-Nuran Çakallikli’nin 6’nci salon olacagini belirten Baskan Uysal, "Okul bahçelerine yaptigimiz salonlar ve diger yatirimlarimizla Muratpasa’miza birçok spor tesis kazandirdik. Müteahhitlik hizmetlerine basvurmadan, kendi olanaklarimiz, kendi isçimiz ve kendi ustamizla bu hizmetleri sürdürüyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA