Konyaalti Okullarinda Hummali Çalisma

Konyaalti Belediyesi yeni egitim-ögretim yili öncesinde okullarin eksiklerini gidermeye devam ediyor.

Konyaalti Okullarinda Hummali Çalisma
Konyaalti Belediyesi yeni egitim-ögretim yili öncesinde ilçelerdeki okullarda hummali çalismalarini sürdürüyor. Belediyeye bagli fen isleri ekipleri, Bahtili Hasan Fatma Çavli Ortaokulu’nda kis mevsimi öncesinde yagmur suyu giderleri ve rögarlarda yenileme çalismasi yapti. Konyaalti Belediyesi geçtigimiz haftalarda iki okulun daha boya ve çevre düzenlemesini tamamlamisti.

Bahtili Hasan Fatma Çavli Ortaokulu’nda ise yagmur her yagdiginda okulun bahçesinde su birikmesi nedeni ile ögrenciler zor durumda kaliyordu. Konuyu yerinde inceledikten sonra gerekli çalismalara basladiklarini belirten Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen, okullarin fiziki kosullarinda iyilestirme yaparak daha kullanisli hale getirdiklerini ifade etti.

Okullardan gelen talepleri kayitsiz birakmadiklarini söyleyen Esen, “Ögrencilerimizin daha kaliteli ve saglikli bir ortamda egitim görmelerini istiyoruz. Ilçemizdeki okullardan gelen taleplere aninda karsilik veriyoruz. Ekiplerimiz bugün de Bahtili Hasan Fatma Çavli Ortaokulu’nda yagmur suyu için altyapi çalismasini bitirdi. Yagmur yagdiginda okulumuzun bahçesi sular altinda kaliyordu. Ama simdi ögrencilerimiz okul bahçesini istedigi gibi kullanabilecek. Gerek kirsal gerekse de kent merkezindeki okullarda gelen talepler dogrultusunda çalismalar yapmaya devam edecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA