Hürok Mermer'e 'En Çok Ihracat Yapan Firma' Ödülü

Kütahya’da faaliyet gösteren Hürok Mermer, ’En çok ihracat yapan firma’ ödülüne layik görüldü.

Hürok Mermer'e 'En Çok Ihracat Yapan Firma' Ödülü
Ticaret ve Sanayi Odasi sehirde geçen yil en çok ihracat yapan 10 firmayi tesekkür plaketi ile ödüllendi. Ödül alan firmalar arasinda yer alan Hürok Mermer, bir süre önce dünyada yasanan konteyner krizini gemi kiralayarak asan kurulus olarak dikkat çekmisti.

Ödül töreni sonrasi konusan Hürok Mermer Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Kemal Olçar, "Her sey Kütahya ve Türkiye için" dedi.

Firma olarak ürünlerinin yüzde 95’i ihraç ettiklerini belirten Olçar, "Kütahya Ticaret ve Sanayi Odasi’nin düzenledigi ’en çok ihracat yapan firma’ ödülünü aldik. Kütahyamiza ve Türkiyemize yatirim yapmak, istihdam olusturmak ve ihracat yapmak bizim için grur vesilesi olmustur. Bilindigi gibi, ABD’ye yaptigimiz ihracatta konteyner sikintisi yasanmisti. 2 ayri gemi ile konteyner sikintisini asmistik. Firmamizin ürünlerinin yüzde 95’i ihraç ediyoruz. Her sey Kütahya ve Türkiye için" diye konustu.

Kemal Olçar ve 9 firmanin yetkilileri ödüllerini Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Ismet Özotraç’in elinden aldi.(EFE-)
Kaynak: İHA