Cumhurbaskani Erdogan'in Mektubu Esnafa Ulastirildi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in, AK Parti’nin kurulusunun 21. Yil dönümü nedeniyle kaleme aldigi mektup Adiyaman teskilati tarafindan esnaflara ulastirildi.

Cumhurbaskani Erdogan'in Mektubu Esnafa Ulastirildi
TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani ve Adiyaman Milletvekili Ahmet Aydin, Milletvekili Ibrahim Halil Firat, Il Baskan Vekili Emrah Bulucu, Belediye Baskan Vekili Serif Ayaz, Merkez Ilçe Baskani Mustafa Alkayis kent merkezinde esnaflari ziyaret ederek mektup dagitti.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan yazilan mektup, partililer tarafindan esnaflarin yani sira vatandaslara da verildi.

Milletvekili Ahmet Aydin yaptigi açiklamada, “Partimizin 21. Kurulus yildönümü nedeniyle Cumhurbaskanimizin selami ve mektubunu hemserilerimize ulastirmaya çalisiyoruz. Yaklasik 30 bin mektubu vatandaslarimiza ulastiracagiz. Merkezde olusturdugumuz 10 ekip ile ayni anda mektuplari ulastirmaya basladi.

Türkiye’nin 2023 seçimlerine hazirlanan ve bu güne kadar yapilamaz denilenleri yapan bir partiyiz. Halkimiz bu güne kadar duasiyla destegiyle hep yanimizda oldu. Çok güzel bir teveccüh var” dedi.

Milletvekili Ibrahim Halil Firat ise açiklamasinda, “Bir olduk 21 olduk. Allah’in izniyle ayni çizgide ayni hizmet askiyla çalismalarimiza devam edecegiz. Teskilatimizla mektubu vatandaslarimiza ulastiracagiz. Insallah daha nice 21. Yillari kutlayacagiz” dedi.

Il Baskan Vekili Emrah Bulucu, il ve ilçe teskilatlarinin Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan’in gönderdigi mektuplari vatandaslara ulastirdigini kaydederek, olumlu ve güzel dönüsler aldiklarini söyledi.



Merkez Ilçe Baskani Mustafa Alkayis ise, “Cumhurbaskanimizin yazdigi bu güzel ve anlamli mektubu halkimiza ulastiriyoruz. Çalismalarimiza ara vermeden devam ediyoruz. Milletvekillerimiz ve teskilatimiz ile bulusturdugumuz bu mektuptan çok güzel tepkiler aliyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA