Baskan Sandal, Mahalle Gezilerine Devam Ediyor

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, belediye çalismalarini yerinde incelemek ve vatandaslarla bir araya gelmek için baslattigi mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Bayrakli’yi sokak sokak gezen Baskan Sandal, “Biz birlikte güçlüyüz. Mahallelerimizin hangi noktasinda neye ihtiyaç varsa oradayiz. Zorluklarin üstesinden birlikte gelecegiz” dedi.

Baskan Sandal, Mahalle Gezilerine Devam Ediyor
Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Bayrakli’yi sokak sokak gezen Baskan Sandal, son olarak Muhittin Erener Mahallesi’ndeydi. Ziyarete; Mahalle Muhtari Yilmaz Güngör, meclis üyeleri, parti yöneticileri ve belediye bürokratlari da eslik etti. Muhtarlik ziyaretinin ardindan esnaf turu yapan Baskan Sandal, ev ziyaretleri de yapti. Vatandaslardan gelen talepleri dinleyen Sandal; yol, kaldirim, park ve temizlik gibi konularda çalismalarin hizlanacagini söyledi, asfaltlama ihtiyaci duyulan bölgelerdeki çalismalarin kisa sürede tamamlanacagini belirtti.

Kentsel dönüsümle ilgili de konusan Sandal, bölgenin ilerleyen süreçte hazirlanacak yeni imar revizyon plani ile dönüsecegini ve çehresinin degisecegini dile getirdi.

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, söyle devam etti:

“Her mahallemiz bizim için önemli. Ilçemizi karis karis gezerek eksikleri tespit etmeye ve çözüme kavusturmaya devam ediyoruz. Bu çerçevede Muhittin Erener Mahallemizde, yasamin zorluklarina aldirmadan yarinlara umutla bakabilen ve her seye inat gülümseyen güzel insanlarla birlikte olduk. Talep ve önerilerini dinledik, yapacaklarimizi anlattik. Bayrakli’yi el birligi ile güzellestirecegiz. Kentsel dönüsümden, sosyal donati alanlarina, parklardan kültür-sanat ve spor alanlarina kadar ne gerekiyorsa eksikleri tamamlayacagiz. Çünkü Bayrakli ve Bayraklililar her seyin en iyisini hak ediyor.”
Kaynak: İHA