Baskan Orkan, Kavsak Insaatini Inceledi

Karesi Belediye Baskani Dinçer Baskani Orkan, muhtarlar ve esnaf temsilcilerine konuk olurken, Naipli ve Bakacak Mahallelerine yapilacak kavsak insaatlarinda incelemelerde bulundu. Baskan Orkan’a ziyaretlerinde AK Parti Balikesir Milletvekili Adil Çelik’te eslik etti.

Baskan Orkan, Kavsak Insaatini Inceledi
Her firsatta mahalle ve esnaf ziyaretleri ile vatandaslarla bir araya gelen Karesi Belediye Baskani Dinçer Orkan, ilçe halkinin nabzini tutmaya devam ediyor. Ilk olarak merkez mahalle muhtarlarina misafir olan Baskan Orkan, bulusmada Karesi Belediyesi çalismalari hakkinda bilgi verirken, muhtarlarin talep ve önerilerini aldi. Muhtarlara hossohbetleri için tesekkür eden Orkan daha sonra ziyaretlerine AK Parti Balikesir Milletvekili Adil Çelik, AK Parti Karesi Ilçe Baskani Yusuf Hocaoglu, Ilçe Kadin Kollari Baskani Ayfer Özsoy, Gençlik Kollari Baskani Kamil Yagiz Yilmaz ile partililer eslik etti.

Esnaf Odalarina konuk oldular

Milletvekili Adil Çelik, Baskan Yusuf Hocaoglu ve Baskan Dinçer Orkan öncülügündeki heyet Balikesir Esnaf ve Sanatkarlari Odalari Birligi Baskani Fehmi Erdem ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler. Esnafin sorunlarinin dinlendigi ve yapilacak çalismalarla ilgili fikir alisverisinde bulunulan ziyaret sonrasi Baskan Erdem heyete tesekkür etti. Heyet daha sonra Hasan Baba Çarsisi esnafini de ziyaret ederek hayirli isler ve bol kazançlar temennisinde bulundu.

Naipli ve Bakacak’ta sicak karsilama

Esnaf ziyareti ardindan Milletvekili Adil Çelik, Baskan Yusuf Hocaoglu ve Baskan Dinçer Orkan daha sonra Naipli ve Bakacak Mahallesine ziyarette bulundular. Projelendirme çalismalarinin devam ettigi Naipli Kavsagi’nda incelemelerde bulunan heyet daha sonra mahalle muhtari ve vatandaslarla köy kahvehanesinde bir araya geldi. Baskan Orkan kavsagin kisa sürede tamamlanacagini belirtirdi.
Kaynak: İHA