Nuri Vatan Açiklamasi 'Baskan Demir, Ardahan'a Renk Katmis'

Is adami Nuri Vatan, Ardahan Belediye Baskani Faruk Demir’i makaminda ziyaret etti. Vatan, gerçeklestirdigi basarili hizmetlerle Ardahan’da unutulmayacak bir basari hikayesi yazan Baskan Demir’e tesekkür ederek, övgüler yagdirdi.

Nuri Vatan Açiklamasi 'Baskan Demir, Ardahan'a Renk Katmis'
Belediye Baskani Faruk Demir, Vatan Bilgisayarin kurucusu ve yönetim kurulu baskani Nuri Vatan ile beraberinde oglu Hasan Vatan ve ekibini Belediye binasi önünde karsiladi. Demir, makam odasinda yapilan uzun süreli hos sohbetin sonrasinda konuklarina önce sehir merkezinde kisa süreli bir gezinti yaptirdi ardindan Nuri Vatan Kent Müzesini dolastirdi.

Demir, ziyaret dolayisiyla oldukça mutlu oldugunu kaydederek sunlari ifade etti: “Ülkemizin önemli markalarindan Vatan Bilgisayar’in kurucusu ve yönetim kurulu baskani, ayni zamanda is insani hemserimiz Nuri Vatan, oglu Hasan Vatan ve ekibi Belediyemizi ziyaret etti. Nuri beyin belediyemize 3 yil önce ücretsiz tahsis ettigi bina, bugün Nuri Vatan Kent Müzesi olarak hizmet vermektedir. Ayrica Ardahan belediyesinde kiralik araç uygulamasini sonlandirdigimiz zamanda bir adet araç bagis yaparak Ardahan sevgisini bir kez daha sergilemisti. Kendisi tam bir Ardahan sevdalisidir. Nuri Vatan abimize saglikli ömürler diliyor, ziyaretleri ve ilimize, belediyemize yaptigi bagis, yardim, ilgilerinden dolayi sonsuz sükranlarimizi iletiyorum.”

Nuri Vatan ise, yaptigi konusmada uzun süre sonra yeniden Ardahan’da olmanin sevincini yasadigini belirterek, “Ardahan bizim ilk göz agrimiz. Görüyorum ki Belediye Baskanimiz Faruk Demir, sehri modernlestiriyor, kendisine tesekkür ediyoruz, yolu açik olsun, Ardahan çok degismis, çok basarili buldum baskanimizi” dedi.

Kaynak: İHA